Acasa Tehnologie COSMOTE Romania lanseaza COSMOTE Recharge

COSMOTE Romania lanseaza COSMOTE Recharge

by Dragos Schiopu

Te-ai saturat sa mergi de fiecare data la magazin pentru a-ti cumpara o cartela reincarcabila? Vrei sa ajuti un prieten cu o reincarcare in cel mai scurt timp posibil? Ei bine, vesti bune. Cosmote Romania lanseaza aplicatia Cosmote Recharge care promite sa-ti usureze cu adevarat felul in care reincarci o cartela Cosmote sau Frog.

photo

Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea de a reincarca un numar de telefon COSMOTE preplatit, direct prin intermediul smartphone-ului tau. COSMOTE Recharge nu necesita crearea unui cont, iar reincarcarea se realizeaza rapid, prin introducerea in aplicatie a numarului de telefon COSMOTE ce se doreste a fi reincarcat si a sumei dorite, cuprinsa intre 5 si 100 de euro. Plata aferenta o vei face prin intermediul cardului bancar,de debit sau credit. Nimic mai simplu, nu-I asa?

In plus de asta, Cosmote vine si cu un cadou pentru cei care aleg sa foloseasca aceasta aplicatie: fiecare numar al Cartelei COSMOTE sau Frog reincarcat prin intermediul aplicatiei COSMOTE Recharge va primi un bonus de 50 minute si 50 de SMS-uri in retea. Mai mult de atat, numerele reincarcate prin aceasta aplicatie pana la data de 15 februarie 2014 vor primi ca bonus aditional 500 de minute in retea, iar cele reincarcate pana la data de 6 februarie primesc, in plus, si acces gratuit la aplicatia RadarMe powered by COSMOTE, valabil 1 luna de la momentul reincarcarii.

cosmote-recharge

Olaf Lausen, Chief of Staff & Business Development Director Romania, a declarat ca ,, Prin lansarea aplicatiei COSMOTE Recharge, le oferim clientilor nostri o optiune noua si convenabila de reincarcare: o mama poate sa reincarce contul prepaid al copilului sau, fiul care lucreaza in strainatate sau in alt oras din Romania poate efectua o reincarcare a creditului pentru tatal sau etc. Astfel, prin simpla utilizare a smartphone-ului, clientii au la indemana un instrument flexibil si prietenos.”.

Aplicatia este compatibila cu telefoanele care utilizeaza  Android 2.2 (sau mai recent) si iOS 4.0 (sau mai recent) si poate fi descarcata gratuit din Play Store si App Store.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Maryan 28-01-2014 - 11:10

O idee super OK

Andrei 28-01-2014 - 10:48

Super idee, cred ca este foarte practica!

Comentariile sunt inchise.