Acasa Tehnologie KeyMe, aplicatia care iti copiaza cheia doar printr-o poza

KeyMe, aplicatia care iti copiaza cheia doar printr-o poza

by Dragos Schiopu

Cred ca fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o data cu problema pierderii cheilor. Nu stii cum se face, dar te trezesti la un moment dat ca ai ratacit chile si tot ce poti sa faci este sa te folosesti de cheia de rezerva pentru a-ti face o copie noua. Dar ce se intampla daca nu ai o cheie de rezerva? Ei bine, o companie din New York a venit cu o solutie extrem de utila: o aplicatie care iti permite sa iti duplici cheile doar printr-o simpla fotografie aferenta a acestora, incarcata in spatiul de stocare iCloud.
key-me-keys
Michael Harbolt, vicepresedintele companiei KeyMe, care se afla in spatele aplicatiei cu acelasi nume, a declarat ca aplicatia se bucura de un mare succes in randul populatiei Statelor Unite ale Americii(din pacate, KeyMe este disponibila doar in America momentan) si beneficiaza de un feedback pozitiv din partea utilizatorilor.
feature_iphone_keyme
Cum functioneaza aplicatia KeyMe? Tot ce trebuie tu sa faci este sa fotografiezi cheia pe care o folosesti pentru a deschide usa casei, masinii sau chiar biroului personal. Apoi, incarci fotografie in iCloud, iar poza iti este trimisa automat prin e-mail,astfel incat imaginea digitala a cheii tale sa poate fi pastrata in baza de date. In cazul nefericit in care iti pierzi cheile, trebuie doar sa mergi la un centru KeyMe care se ocupa cu duplicarea cheilor, iar cei de acolo se vor folosi de fotografia realizata de tine, iar cu ajutorul unei aplicatiiei, vor determinata exact dimensiunile cheii tale, astfel incat aceasta va fi copiata intr-un mod profesionist. Conform spuselor celor de la KeyMe, aplicatia va fi disponibila in curand si pentru Android.
keyme-app-001
Pentru a se asigura ca procesul de duplicare va fi realizat la standarde inalte, aplicatia cere utilizatorilor sai sa fotografieze ambele parti ale cheii, avand ca fundal o foaie alba. KeyMe ne asigura ca pana acum nu s-au confruntat cu nicio infractiune si cei care aleg sa foloseasca aceasta aplicatie se afla in siguranta. Mai jos puteti viziona un videoclip care explica exact cum functioneaza aplicatia KeyMe.

s-ar putea sa-ti placa