Acasa Tehnologie Jelly Bean pe telefoanele Samsung

Jelly Bean pe telefoanele Samsung

by Dragos Schiopu

Samsung a dat drumul update-ului la Jelly Bean pe telefoanele Galaxy SII si Galaxy S Advance.

Update-ul se face in faze, acum pornind doar pentru modelul international, urmand pentru cele blocate in anumite retele.

Pentru cei care au prins si update-ul la ICS , au observat ca interfata nu a fost schimbata aproape deloc dar acum cu noua versiune 4.1.2 interfata se va schimba total, fiind noul TouchWiz Nature UX care il puteti vedea pe SIII. Vor fi si unele imbunatatiri ale sistemului, fiind mai stabil si mai rapid cu noul Project Butter care mareste viteza de reactiune si frameurile, caracteristici noi luate dupa SIII ca si Smart Stay, Direct Call si Pop-Up Play vor fi si ele perzente. Bara de notificatii este si ea imbunatatita, cu mai multe butoane de setat.

Samsung Galaxy S Advance va primi si el update tot la 4.1.2 dar cu mai putine optiuni decat SII, nefiind prezent Smart Stay care este o facilitate foarte buna daca utilizatorul vrea sa citeasca pe el. Dar in mare parte va semana foarte mult cu interfata dupa SIII.

Samsung Galaxy Ace 2 se pregateste sa primeasca si el acelasi update, fiind doar scapate niste screenshot-uri.

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

pikachu 11-02-2013 - 13:45

veche stirea… se poate face update mai demult nu de acum..

Cristian Neagu 11-02-2013 - 16:18

Primele ROMuri aparute pentru i9070 pe samfirmware erau beta nu erau finale. acum au dat primul rom oficial pentru rusia. Si pentru i9100 au aparut doar pentru China si Spania care si alea se vehiculeaza ca ar fi beta

Corporatistul 13-02-2013 - 22:01

Abureala cu update-ul ca pe S Advance-ul meu de la Vodafone inca nu a aparut niciun update…

Cristian Neagu 14-02-2013 - 11:54

Nu a ajuns inca in romania, Pe S Advance e doar in Rusia 4.1.2

Comentariile sunt inchise.