Acasa Tehnologie Nokia Asha 310

Nokia Asha 310

by Dragos Schiopu

Nokia a lansat astăzi un nou telefon din familia Asha, și anume Asha 310, primul smartphone din familia Asha ce vine cu Dual Sim și conexiune WiFi. Folosind tehnologia Nokia Easy Swap, schimbarea cartelelor SIM se poate face foarte rapid, fără a fi nevoie de o repornire a telefonului. Cartela SIM principală se află sub baterie, iar cartela SIM secundară se află poziționată într-o parte a telefonului, pentru a putea schimba rapid cartela cu o alta.

Folosind managerul de cartele SIM, se pot asigna profile unice pentru maxim 5 cartele SIM și se poate defini ce cartelă poate fi folosită pentru apeluri telefonice, pentru mesagerie sau pentru trafic de date.

Asha 310 vine și cu Nokia Xpress Browser, un browser ce ajută la reducerea transferului de date prin comprimarea datelor cu până la 90%.

Caracteristici:

Frecvențe: GSM/EDGE 900/1800
Dimensiuni: 109.9 x 54 x 13mm
Greutate: 103.7g
Display: 3-inch WQVGA, capacitive touch
Camera: 2mpx
Memorie: până la 20MB memorie internă + până la 32GB folosind un card de memorie microSD
Conectivitate: WiFi, GPRS/EDGE, Bluetooth 3.0 cu suport A2DP, Micro USB 2.0, conector AV 3.5 mm
Baterie: până la 25 de zile în stand-by, până la 17 ore de conversații

Aplicații

Cei care cumpără un Asha 310 pot descărca din Nokia Store 40 de jocuri gratuite de la Electronic Arts. Nokia Asha 310 vine cu următoarele aplicații preinstalate: Facebook, Twitter, eBuddy, Nokia Maps (hărțile pot fi utilizate atât online, cât și offline), Nokia Nearby, Nokia Store și alte utilitare de la Nokia.

Nokia Asha 310 va fi disponibil în Asia, India, Africa, Brazil și Orientul Mijlociu începând din acest trimestru și va costa în jur de 100$, fără taxe locale.

s-ar putea sa-ti placa