Acasa Telefoane O noua functie inteligenta de la Allview

O noua functie inteligenta de la Allview

by Dragos Schiopu

De curand brand-ul Allview a lansat o noua functie prin care iti poti gasi telefonul ratacit. Altfel spus noua functionalitate se atribuie asistentului vocal AVI, care stim deja ca poate fi utilizat si in limba romana si care te poate sprijini in realizarea anumitor operatiuni fara sa atingi smartphone-ul prin intermediul castilor wireless.

De aceasta data Allview a lansat functia “Gaseste telefon”, prin care iti poti gasi telefonul aparent pierdut sau ratacit la o anumita distanta prin intermediul castilor Soul AV1 si integrarea unei noi functionalitati a asistentului vocal AVI. Prin urmare daca ai ratacit telefonul tot ce trebuie sa faci este sa ai castile wireless Soul AV1 conectate la smartphone-ul Allview, ca mai apoi sa rostesti comanda vocala “Gaseste telefon”.

Prin intermediul AVI telefonul inteligent poate produce un sunet pentru ca gasirea acestuia sa fie mult mai simpla, mai usoara si in acelasi timp mult mai eficienta. De asemenea in acest context trebuie sa mai stiti faptul ca aceasta noua functie inteligenta poate fi eficienta pe orice tip de smartphone de la Allview care are in dotare castile wireless AV1 si care poate rula cu Android 7 sau cu o varianta ulterioara.

Bineinteles castile AV1 sunt primele modele de casti wireless pe care compania Allview le-a lansat pe piata din Romania si nu numai. O alta chestiune importanta este legata de faptul ca acesta noua functie inteligenta poate fi eficienta chiar si in momentul in care telefonul vostru smart este in modul vibratii sau modul silentios.

De altfel utilizarea acestei noi functii este extrem de usoara avand in vedere ca tot ce trebuie sa realizati este doar sa va atingeti castile si sa rostiti comanda vocala “Gaseste telefon”. Prin urmare toate acele persoane care isi doresc sa cunoasca mai multe detalii si informatii despre noua functie si eficienta functionalitatii acesteia puteti accesa site-ul companiei: www.allview.ro.

s-ar putea sa-ti placa