Acasa Portabile iPhone cu Android? Nu este o noutate.

iPhone cu Android? Nu este o noutate.

by Dragos Schiopu

Wozniak

In clipa de fata, majoritatea site-urilor de IT din lume fierb cu speculatii privind afirmatiile pe care unul dintre fondatorii Apple le-a facut. Si anume, Steve Wozniak, unul dintre fostii parteneri de afacere pe care Steve Jobs i-a avut, a spus ca Apple ar putea lansa un iPhone cu Android.

Atentia mare, Wozniak nu a spus ca vor lansa, ci doar ca Apple are capacitatea de a face acest lucru si ca iPhone-ul deja ar putea suporta foarte bine rularea sistemului de operare Android. Acesta a declarat foarte clar pentru Wired ca este un lucru foarte posibil si ca ar fi o idee buna ca Apple sa lanseze un terminat Apple cu Android.

Daca Apple ar scoate prin absurd un telefon, numit sa zicem tot iPhone, care o sa ruleze sistemul Android, sau care sa vina cu posibilitatea rularii acestuia (dual os), eventual la un pret mai mic, imi este clar ca s-ar vine in milioane de bucati la nivel global.

Totusi toate aceste lucruri raman simple speculatii. Nu cred ca Apple vor lansa vreodata un telefon dotat cu sistemul de operare Android. Mai repede cred ca Microsoft vor adapta Nokia Lumia pentru a rula Android. Insa asta e doar parerea mea.

Si daca tot am precizat in titlu ca nu este o noutate ca un iPhone sa ruleze Android, trebuie sa arat si de ce. In comunitate dezvoltatorilor si poate chiar si a fanilor Apple, nu e nou acest concept. Sunt multe persoane care au gasit diferite metode de a rula Android pe iPhone-urile lor. Un exemplu puteti vedea in clipul de mai jos, unde este folosit un sistem Dual Boot.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5yO2KQHkt4A]

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Dragos Schiopu 08-02-2014 - 13:55

Eu l-as numi aPhone 🙂

Comentariile sunt inchise.