Acasa Jocuri O noua interfata, Virtuix Omni

O noua interfata, Virtuix Omni

by Dragos Schiopu

Daca stam sa ne uitam putin la ultimele luni vom observa o usoara ascensiune in dezvoltarea anumitor gadgeturi proiectate special pentru a duce un gamer la un nivel mult mai inalt. Asa ca, inainte de a face cunostinta cu un nou dispozitiv, va sugerez sa dati timpul inapoi si sa va amintiti de Oculus Rift, o casca proiectata pentru a te trimite cu adevarat in lumea virtuala.

Virtuix OmniTrecand peste, Virtuix Omni este prima interfata care te ajuta sa te deplazesi in mod liber si cat mai natural in jocul tau preferat, facand astfel miscarile tale din joc mult mai interesante. Asa ca, acum utilizatorii pot explora lumi virtuale cu ajutorul mainilor, ochilor, iar mai nou, al picioarelor. Ganditi-va cum s-ar potrivi Virtuix Omni alaturi de Oculus Rift.

Realitatea virtuala nu se poate experimenta cu adevarat stand jos la un calculator, imaginile panoramice oferite de casca de pe cap te vor face sa simti in permanenta sentimentul de orientare in spatiu.

Omni este rezultatul a doi ani de proiectare si testare. Acesti pantofi speciali iti tin piciorul stabilizat pentru a preveni orice fel de alunecare, facand astfel sa mai reduca dintr-un eventual pericol. Asa ca, cu acestia vei putea alerga, sari sau orice alte miscari iti trec prin cap, facand foarte multe miscari cat mai naturale.

Jucatorii sunt, de asemenea, legati intr-un ham pentru a asigura mersul pe jos, pe langa acest aspect, acorda un plus de securitate. Pana in prezent, Omni pare un dispozitiv genial care este destul de accesibil, dar totodata, din spusele dezvoltatorilor, ofera o adaptare imediata pentru gamerii inraiti.

Mai multe detalii despre acest dispozitiv puteti vedea in videoclipul de mai jos, sau, puteti chiar sa cititi mai multe informatii de pe site-ul oficial. Totodata, este de remarcat faptul ca se pot precomanda din magazinul lor online.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.