Acasa Telefoane Speculatii despre LG G Pro 2

Speculatii despre LG G Pro 2

by Dragos Schiopu

An employee works at a store of LG Electronics in SeoulAnul trecut, cei de la LG au prezentat la Mobile World Congress un telefon impresionant din toate punctele de vedere, avea o dimensiune perfecta, era rapid si totodata, a prins chiar foarte bine in randul utilizatorilor, cu siguranta este vorba despre LG Optimus G Pro.

Acum, Mobile World Congress se apropie cu repeziciune, au mai ramas doar doua saptamani, asa ca, barfele si zvonurile nu s-au lasat asteptate, toata lumea asteapta succesorul acestui telefon, probabil fiind numit LG Optimus G Pro 2.

Daca stam bine sa ne gandim, ultimele dispozitive ale celor de la LG au fost cu adevarat unele premium si de o calitate foarte buna, asa ca, ne asteptam si ca noul telefon sa intre in aceasta gama. Pana in acest moment au aparut mai multe speculatii despre Pro 2, acesta s-ar putea sa contina procesor Qualcomm Snapdragon de 800, 3GB memorie RAM, dar si suport LTE. In ceea ce priveste afisarea, acesta s-ar putea sa vina cu un ecran de 5,2 inch, iar potrivit unei publicatii coreene, acest telefon va avea o rama de 0,4 mm.

Barfele mai sugereaza ca aparatul de fotografiat de pe LG G Pro 2 va avea stabilizator optic al imaginii, dar ceea ce pare mai interesant, va putea sa filmeze in slow-motion, bineinteles, acest lucru nu este ceva revolutionar pe piata de telefoane inteligente. Totodata, s-ar putea sa dam peste un telefon cu o calitate a sunetului foarte ridicata, acest lucru a fost luat in considerare de ceva timp de catre LG. Specialistii afirma ca telefonul va avea difuzoare de 1 watt, acesta imbunatatind cu peste 30 la suta calitatea, comparativ cu precedesorul acestuia.

Ramane totusi de vazut cum va arata exact acest telefon, in orice caz, sunt sanse foarte mari ca acesta sa fie prezentat oficial cu ocazia evenimentului MWC 2014 de la Barcelona

s-ar putea sa-ti placa