Cu toate acestea, multi specialisti in IT recomanda utilizatorilor de gadget-uri Apple sa mai amane instalarea IOS 8. Se pare ca sunt anumite aplicatii care nu ruleaza corespunzator sau deloc, sunt erori care apar, si ca in cazul oricarui sistem de operare abia lansat, va mai dura pana toate issue-urile vor fi rezolvate.
Pentru utilizatorii de iPhone 4s exista chiar o recomandare de amanare a instalarii IOS 8. Multi dintre cei care au trecut deja la noua versiune de soft si utilizeaza 4S s-au plans de probleme cu telefonul, in special pe partea de consum a spatiului de stocare.

Daca imediat dupa lansarea IOS 7 a fost anuntata aplicatia pe care o instalezi si iti transforma iPhone-ul intr-un terminal rezistent la apa, stire falsa cu care multi utilizatori creduli si-au distrus telefoanele, la lansarea IOS 8, zvonul fals vine cu aplicatia Wave. Aceasta presupune ca telefonul tau iPhone poate fi incarcat fara fir cu ajutorul unui cuptor cu microunde. Operatia ar strica insa imediat telefonul asa ca sperantele sunt ca utilizatorii iPhone sa nu creada zvonul si sa se informeze de doua ori inainte de a-si distruge telefonul la microunde.

Problema este ca afisul de prezentare al acestei aplicatii circula pe internet intr-un format destul de convingator (vezi foto).

ios 8 wave