Acasa Diverse Facemyage.com – iti spune cat vei trai dupa ce iti analizeaza fotografia

Facemyage.com – iti spune cat vei trai dupa ce iti analizeaza fotografia

by Dragos Schiopu
Facemyage.com este un site care iti spune cate zile mai ai de trait, dar si ce varsta are chipul tau, analizand o fotografie pe care tu o uploadezi.
facemyage
 Conditiile pentru un raspuns cat mai exact sunt: fotografia trebuie sa fie clara, facuta din fata, cu o lumina buna, parul sa fie aranjat spre spate si foarte important, nu trebuie sa zambiti.
Pasii sunt urmatorii: uploadezi o fotografie in format jpeg, dupa care raspunzi la cateva intrebari simple (varsta pe care o ai in prezent, sexul, rasa, data nasterii) si te pregatesti pentru raspuns.
Nu e deloc usor sa ai 25 de ani si sa afli ca ai chipul unei persoane de 81 de ani, asa cum i s-a intamplat unei jurnaliste de la tabloidul britanic Metro, Daniella Graham. Aceasta nu este singura din echipa ziarului care a avut un rezultat neasteptat, conform stirileprotv.ro. Si cu siguranta nu este singura persoana care a testat site-ul si a fost dezamagita de raspuns.
In acelasi timp, nimeni nu ar trebui sa ia foarte in serios partea cu varsta chipului, si mai ales, partea cu numarul de zile de trait ramase, in special daca acestea nu le sunt favorabile 🙂

Facemyage.com spune ca isi face calculele luand in considerare forma fetei, liniile fruntii, dar si alte trasaturi.

s-ar putea sa-ti placa