Acasa Diverse SanDisk Extreme Plus – cel mai rapid card microSD

SanDisk Extreme Plus – cel mai rapid card microSD

by Dragos Schiopu

SanDisk a prezentat cel mai rapid card microSD de pe piata, capabil sa atinga viteze de transfer de 95 de MB/s. Special creat pentru cei care filmeaza la rezolutii foarte mari (filme 4K) si pentru persoane care au nevoie de viteze de transfer mari, SanDisk Extreme Plus este primul card microSD din clasa UHS Speed Class 3, care poate ajunge la viteza de 95 de MB/s.

sandisk 95 mbps

 

Daca vei dori sa folosesti acest card microSD pentru telefoane, afla ca nu vei atinge aceste viteze de transfer deoarece tehnologia este limitata de catre capacitatile device-urilor.

SanDisk Extreme Plus vor fi distribuite la nivel mondial de producator la capacitatea de 16, 32 sau 64 de GB. Conform adevarul.ro, cel mai ieftin costa 80 de dolari, iar cel mai scump costa 300 de dolari.

Tot zilele acestea, SanDisk a prezentat cardului SD cu cea mai mare capacitate din lume: SanDisk 512GB SDXC UHS-I Extreme PRO. Cu o viteza de transfer de pana la 95MB/s (90MB/s la scriere), acesta va fi disponibil incepand cu luna noiembrie la un pret de aproximativ 799 de dolari.

Pasionat de performantele cardurilor SD si microSD SanDisk? Verifica propunerile noastre de aici.

Recomandare digipedia.ro: Card de memorie SanDisk Micro-SDHC Extreme Pro, 16GB, Class 10, cu Rata de transfer la citire (MB/s):80, doar 209 ron.

Card de memorie SanDisk SDHC Extreme Pro 32GB, Class 10, cu Rata de transfer la scriere (MB/s):90, pret 394 ron.

s-ar putea sa-ti placa