Acasa Computere Internet Explorer dispare! Afla care va fi urmatorul browser web care il va inlocui

Internet Explorer dispare! Afla care va fi urmatorul browser web care il va inlocui

by Dragos Schiopu

Windows-10-Spartan-Browser-Concept-Looks-Better-than-the-Real-Deal-469390-2

Probabil ca majoritatea utilizatorilor de Windows au preinstalat in calculator si Internet Explorer. Nu toti il folosim in viata de zi cu zi, de cele mai multe ori ne este necesar doar pentru a descarca un alt browser mult mai rapid si al lasa in meniul Start fara sa ne mai pese de el. Speram insa ca a venit si ziua schimbarii, ziua in care Microsoft s-a dezvoltat atat de mult incat stie sa se adapteze la cerintele de pe piata, sa ofere utilizatorilor ceea ce este mai bun.

Dupa aproape 20 de ani decand Internet Explorer ne-a incantat cu prezenta pe Windows, e timpul sa fie inlocuit. Da, adio cu glumele proaste despre vechimea sa, de acum acesta va avea un inlocuitor de nadejde care speram noi sa fie multumitor pentru toti fanii Windows. Microsoft s-a gandit mult la aceasta problema si s-a cazut in comun de acord sa se scoata din functionare si sa fie inlocuit cu un Browser Web mult mai rapid, mai aspectuos si mai usor de utilizat.

Odata cu venirea noului sistem de operare de la Microsoft, mai exact Windows 10, ne putem astepta sa fie lansat si noul Browser Web. Succesorul acestuia poarta numele de Spartan, coincidenta s-au nu se doreste a fi liderul tuturor, asa cum il reprezinta inca din nume. Va fi o batalie uriasa intre Spartan, Google Chrome si Mozilla, dar vom afla insa cine este castigatorul.

Cel mai probabil viitorul Browser de la Microsoft va fi disponibil atat pe platforma lor de Desktop cat si pe dispozitivele mobile, in special ne asteptam sa il gasim si pe Android cu toate ca Microsoft are propriul sau sistem de operare. Pe langa toate acestea cei de la Microsoft o vor mai introduce si pe Cortana, asistentul digital care promite sa te coordoneze atunci cand ai nevoie prin comenzi vocale, un fel de Siri al Windows-ului. Spartan se doreste a fi si un ajutor de nadejde si pentru dezvoltatori, venind si cu o functie care va ajuta la compararea unui website dintre mobil si desktop.

Insa pana cand acesta se va lansa va ramane de vazut cu strategia de marketing, sa speram ca va fi una mult mai buna si ca nu va avea aceeasi soarta precum cea de la Internet Explorer. Acestia vor trebui sa vina cu ceva in plus daca vor sa combata piata, sa aiba un aspect nou, functii nemaintalnite si sa fie foarte rapid.

Cei de la Microsoft vor trebui sa convinga lumea ca browser-ul lor este mult mai bun fata de cele gasite la momentul de fata pe piata, sa explice utilizatorilor de ce produsul lor este cel mai bun si sa demonstreze ca in comparatie cu altele acesta sta mult mai bine la toate capitolele.

Nu uitati insa ca astazi vom afla mai multe informatii despre noul Windows la conferinta Microsoft, evenimentul va incepe la ora 9:00 dimineata (Pacific Standard Time) adica undeva pe la ora 19:00 Romania.

Vom afla in sfarsit noutatile si performantele noului Windows 10, ne vom bucura de abilitatile browser-ului Spartan si vom intelege odata pentru totdeauna cat de bine au ales cei de la Microsoft sa schimbe interfata Windows-ului ca sa ii multumeasca pe utilizatori.

s-ar putea sa-ti placa