Acasa Diverse Facebook introduce o noua functie pentru utilizatorii nemultumiti de o postare

Facebook introduce o noua functie pentru utilizatorii nemultumiti de o postare

by Dragos Schiopu

11111

Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume introduce un nou modul pentru utilizatorii care sunt nemultumiti de o postare care apare pe wall-ul lor. Vom avea inca o oportunitate de a evita spam-ul din News Feed, incercand sa se excluda cat mai multe postari de genul farselor si al stirilor mincinoase. Facebook considera ca aceste tipuri de postari sunt mai degraba inselaciuni, stiri false, care induc lumea in eroare si ii conving sa acceseze link-uri cu probleme de securitate.

Un exemplu concludent ar fi postarea lui 4Chan care a spus ca iOS8 va oferi telefonului posibilitatea de a se incarca in cuptorul cu microunde. Vom scapa insa de aceste stiri false, de aceste nimicuri care ne incurca pe Facebook intrucat acestia au introdus o functie prin care putem face report pe acest motiv.

Principiul acestui raport functioneaza la fel precum sunt si celelalte, cu cat numarul de raporturi este mai mare cu atat si algoritmul de la Facebook va recunoaste postarea mai usor si o va sterge de pe News Feed-ul celor care au publicato. Insa nu va panicati daca aveti o pagina ce consta in umoristica intrucat Facebook nu va afecta aceste postari.

Nu e in totalitate una dintre cele mai bune functii intrucat daca un numar mai mare de utilizatori raporteaza un articol concludent si adevarat doar pentru simplul motiv ca nu sunt de acord cu continutul acestuia el tot va avea de suferit, si algoritmul de la Facebook va crede ca e una dintre acele postari mincionase care nu au alt scop inafara de cel de a pacali lumea pentru a intra pe pagina si a le da like.

Din punctul meu de vedere noua functie introdusa de Facebook este intocmai pe placul utilizatorilor intrucat majoritatea paginilor oficiale din Romania de stiri si anunturi posteaza tot mai mult continut inselator doar pentru a face mai multi vizitatori unici pe pagina sau pe website-ul lor.

s-ar putea sa-ti placa