Acasa Tehnologie Incaltaminte inteligenta de la Xiaomi

Incaltaminte inteligenta de la Xiaomi

by Dragos Schiopu

prophecy2

Daca tot vorbim de evolutie si dezvoltare in toate domeniile, iata ca de data aceasta cei de la Xiaomi au anuntat un produs care promite sa revolutioneze incaltamintea. Compania a incheiat un parteneriat cu un producator de echipament sportiv, intocmai pentru a putea sa produca incaltaminte inteligenta de sport.

Anul 2014 pentru Xiaomi a fost unul dintre cei mai productivi ani, lansand unele dintre cele mai inteligente produse de pe piata. Compania a reusit in timp sa devina una dintre cele mai mari producatore de smartphone-uri din China, si nu numai. Produsele acestora au devenit din ce in mai apreciate, au reusit sa stranga cifre record de vanzari. Xiaomi evolueaza in mai multe domenii, de data aceasta vrand sa puna bazele unor incaltari ceva mai speciale, incaltari inteligente, ceva la care nici-un producator nu s-a gandit.

Comapaniei Xiaomi ii se mai zice si „Apple al Chinei”, intrucat produsele sunt de o calitate extrem de buna. Xiaomi a reusit sa incheie un parteneriat cu Li Ning, un mare producator local de echipamente sportive, intocmai pentru a produce incaltaminte inteligenta sportiva. Intrucat Li Ning, nu are o situatie financiara foarte buna, Xiaomi ar putea sa fie unul dintre cei mai buni parteneri in incercarea de a deveni o afacere profitabila si de viitor. Conform spuselor acestora, producatorii vor sa integreze chip-uri in talpa incaltamintei, pe care sa le conecteze la device-ul mobil. Datorita acestei tehnologii oamenii vor putea sti cu exactitate rezultatele si progresul zilnic.

Printre multe alte investitii facute de catre cei de la Xiaomi, se numara si Fymi, o potentiala viitoare tehnologie cu ajutorul careia, compania va produce drone. Conform spuselor celor de la MyDrivers, compania a inceput deja testarea unor astfel de aparate de zbor, insa primele varianta semanau cu cele DJI Phantom, astfel producatorii s-au hotarat sa mai lucreze si sa schimbe interfata, astfel incat totul sa fie unic si fara probleme de copyright.

s-ar putea sa-ti placa