Acasa Electrocasnice Imprimarea mai usoara de pe dispozitivele cu Android

Imprimarea mai usoara de pe dispozitivele cu Android

by Dragos Schiopu

hpCompania Hewlett-Packard, cunoscuta si sub numele de HP doreste sa faca imprimarea prin intermediul semnalului wireless de pe dispozitivele mobile cu Android la fel de usoara ca atingerea unui singur buton.

Asa ca, cei de la HP au anuntat marti o noua imprimanta cu laser fara fir denumita Color LaserJet Pro MFP M476, aceasta profita de un suport de imprimare nativ pentru dispozitivele mobile care ruleaza unul dintre cele mai dorite versiuni de Android, mai exact Android 4.4 KitKat.

Imprimanta care se potriveste aproape in orice loc costa undeva in jurul sumei de 529 dolari si mai ales, este prima imprimanta certificata pentru un plug-in dezvoltat de catre Mopria, acesta are ca scop sa faca imprimarea fara fir mult mai usoara de pe telefoane sau tablete.

Alianta Mopria are in jurul ei mai multe firme care sunt de top in domeniul imprimarii unde putem remarca: Canon, Xerox sau HP. Aceasta alianta reprezinta ceva uimitor pentru un asemenea domeniu, dar mai ales, din spusele lui David Laing, directorul de inovare de la HP, vor aparea cat de curand mai multe dispozitive care vor utiliza certificatul de fata.

Cu noul plugin al celor de la Mopria, utilizatorii pot sa trimita semnalul catre o imprimanta doar prin apasarea pictogramei asociate acestei actiuni, urmand ca mai apoi sa se realizeze aproximativ acelasi procedeu pe care il cunoastem cu totii la PC-uri.

Totusi, imprimanta HP Color LaserJet Pro MFP M476 mai are un as in maneca, pana in prezent imprimantele care faceau acest lucru posibil trebuiau sa fie conectate la o retea WiFi, cea actuala nu mai are nevoie de asa ceva, trecand la un nivel superior din acest punct de vedere. Pe deasupra, imprimanta va putea printa direct din serviciile de stocare online sau chiar din cloud.

Noua imprimanta are un ecran de 3.5 inchi si aproape toate lucrurile pe care ni le dorim de la un asemenea dispozitiv, adica copiere, scanare si fax.

s-ar putea sa-ti placa