Acasa Tehnologie Imprimanta portabila extrem de utila

Imprimanta portabila extrem de utila

by Dragos Schiopu

Imi surade ideea sa scriu de ceva vreme despre o imprimanta tare draguta. Problema nu este aceea ca nu as avea ce spune despre ea sau design-ul ei ultra modern, ci mai degraba nu-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie functionalitatea ei.

La prima vedere pare de dimensiunile unei cutiute muzicale, cu margini rotunjite, imprimanta celor de la ZUtA se poate conecta foarte usor la telefon si printa toate datele pe care tu le selectezi.

In plus daca esti una dintre acele persoane care este in continua miscare, iar slujba ta presupune sa calatoresti, ei bine aceasta imprimanta este foarte utila. Cu atat mai mult cu cat dimensiunile ei sunt reduse si o poti transporta in siguranta in orice tip de geanta, iar greutatea ei nu este de luat in seama.

Ca veni vorba de persoanele ocupate, nu m-am referit strict la cele ce au un job stresant si sse plimba de colo colo, ci si la cei ce merg la studii si au nevoie sa-si imprime proiectele urgent sau orice tip de cursuri ori notite.

Iar asta se poate face foarte simplu cu ajutorul telefonului. Sper ca pana la finalul zilei sa ma intorc aici si sa va atasez si clipul detaliat al acestei imprimante.

s-ar putea sa-ti placa