Acasa Tehnologie Cum vor arata „cursele” viitorului?

Cum vor arata „cursele” viitorului?

by Dragos Schiopu

Te-ai gandit vreodata cum vor arata cursele viitorului? Ei bine de la cunoscutele masini de F1 si pana la cele mai rapide drone nu este decat un pas. Deja incet, incet cursele de pe sosea s-au mutat in aer, atat in spatii deschise, cat si in spatii inchise.

La o prima vedere toate aceste lucruri nu arata chiar atat de rau, caci noile curse sunt adaptate la noile tehnologii si la tot ce tine de inovatie. Cei mai incantati pentru aceste schimbari sunt tinerii, mai ales ca ei sunt o resursa importanta in ceea ce putem numi testare a unor noi concepte, noi provocari.

Si cum nu mai este o necunoscuta nu putem trece mai departe fara sa amintim de faimoasa cursa intre drone, de la Dubai, ce s-a desfasurat intr-un spatiu deschis, fiind castigata de un pusti din Marea Britanie, in varsta de doar 15 ani.

Cat despre aceste noi atractii ale tinerilor inca se pregatesc noi locatii si trasee pentru viitoarele curse intre drone. Conectate la casti virtuale, dronele se pot fi ghidate de catre piloti printr-o maneta, astfel incat iti lasa impresia unui joc video, chiar daca totul se intampla in timp si spatiu real.

Pentru cei fascinati de acest subiect voi atasa doua clipulete prin care sa intelegeti nevoia tinerilor de a experimenta ceva nou, dar si de a duce „cursele” la un alt nivel.

https://www.youtube.com/watch?v=NNrwLSv7MHc

s-ar putea sa-ti placa