Acasa Tehnologie Imprimanta 3D ce iti poate realiza portretul

Imprimanta 3D ce iti poate realiza portretul

by Dragos Schiopu

Astazi am cam bajbait cam mult timp pe diverse site-uri de tehnologie din afara. Nu as putea spune ca ma incanta toate lucrurile pe care le intalnesc sau pe care le vizualizez in cautarile mele despre inovatiile tehnologiei. Imi place sa-mi investesc timpul in lucruri utile pentru toata lumea, in lucruri pe care oamenii le percep cu totul si cu totul diferit si in acele lucruri pe care nu le pot vedea majoritatea persoanelor.

Iar partea asta de tehnologie ce se poate aplica foarte usor in vietile oamenilor ma atrage. Ma atrage nu doar pentru ca este unul din factorii ce ne influenteaza viata, ci mai degraba pentru ca ne imbunatateste calitatea vietii. Astfel ca nu trebuie sa fii cea mai inteligenta persoana pentru a pune in practica anumite parti interesante din tehnologie, ci trebuie sa-ti doresti sa folosesti tehnologia.

Dar astazi mi-a placut ce am gasit. In plus de asta as putea spune ca nu ar strica nimanui un astfel de dar, mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna. Articolul asta vreau sa-l dedic acelor imprimante 3D putin mai speciale fata de cele pe care le stiti deja. Si cu siguranta sunteti familiarizati cu astfel de imprimante.

Cine nu si-ar dori sa-si priveasca chipul in fiecare zi in statueta din fata lui? Si da ati auzit bine caci despre acest lucru voi vorbi in randurile urmatoare. Imprimantele 3D au avansat atat de mult incat poti merge acasa cu propia statueta. Vei observa ca un simplu selfi poate face minuni in cazul in care are prin preajma si o conexiune la o imprimanta 3D.

Cum se intampla acest lucru? Pare incredibil de simplu, mai ales ca prima impresie pe care o ai ar fi aceea ca iti vei face un selfi  al intregului corp intr-un fel de studio foto. De aici si pana a primi statueta nu mai e cale lunga, ci cateva momente de asteptare. Si sa nu va ganditi ca acea statueta este una simpla, fara nimic care sa te atraga, ba din contra.

Statueta este copia fidela a imaginii tale. In plus inainte sa o primesti statueta trece printr-un proces de stilizare. Un proces prin care se picteaza statueta si se usuca acele vopsele. Totul arata impecabil in momentul in care primesti statueta. Mai multe detalii o sa vedeti in materialul de mai jos.

Si pentru ca mai devreme am vorbit despre daruri, ei bine tipul acesta de statueta pare darul perfect pentru apropiatii tai.

s-ar putea sa-ti placa