Acasa Diverse Cum poti castiga bani din anumite aplicatii de pe telefonul mobil?

Cum poti castiga bani din anumite aplicatii de pe telefonul mobil?

by Dragos Schiopu
aplicatia Nerve

Poate te gandesti cum poti face ceva banuti? Sau poate te intrebi cum pot anumite persoane sa faca rost de bani din simple aplicatii de pe telefonul mobil? Multi nu vor intelege cum se pot castiga bani frumosi din simple aplicatii.

Iar daca acest lucru nu se intampla la noi in tara, cu siguranta in afara oamenii sunt familiarizati cu aceasta informatie si cu acest mod de a face bani. Principiul este foarte simplu pentru cei ce deja s-au obisnuit cu el si s-au interesat depre aceste aplicatii.

Spre exemplu in afara a devenit foarte cunoscuta aplicatia „Nerve” pentru smartphone, aplicatie ce le aduc oamenilor diferite sume de bani.

Ce presupune aplicatia Nerve?

Se poate spune ca aceasta aplicatie este ceva in genul „Adevar sau Provocare”, dar putin mai altfel. Principiul de functionare al aplicatiei ar putea fi explicat altfel: dupa ce ai accesat jocul iti poti alege partea de care vrei sa stai, daca vrei sa fii de partea celor ce accepta provocarile sau de partea celor care ii provoaca pe jucatori dandu-le sa rezolve anumite cerinte si probleme.

Daca acceptati sa fiti de partea celor ce lanseaza provocari trebuie sa stiti ca nu puteti face acest lucru daca nu platiti. Practic acest principiu al acestei aplicatii nu este unu greu de inteles, ci mai degraba unul foarte practic din care iti poti face rost de banuti. Poate vi se pare ireal ca se intampla asa ceva, dar pe baza internetului si cu ajutorul lui poti realiza sume destul de consistente de bani.

Piata online a fost intotdeauna si va ramane un furnizor al banilor. Deocamdata pe piata din Romania nu se cunosc prea multe detalii despre aceasta aplicatie a smartphonului si principiul ei de functionare, dar poti intreprinde cateceva din filmul Nerve. Iar daca nu stiati filmul se afla deja in cinematografele romanesti. Sunt sigura ca pe aceasta tema v-am starnit deja curiozitatea si veti incerca sa aflati cat mai multe informatii despre aceasta.

Ce castig mai poti avea din apicatie?

In afara faptului ca-ti petreci timpul altfel, ca poti observa atitudinea oamenilor din jurul tau si ca poti beneficia si de bani poti bineinteles sa te relaxezi prin acest tip de joc. O sa-mi spuneti probabil cum este posibil sa faci bani doar jucand si realizand toate acele provocari.

Pentru acele persoane ce nu sunt familiarizate cu metodele de a putea face bani din mediul online este putin mai greu de explicat principiul pentru ca acestia sa poate pricepe ceva. Si cam acelasi lucru se intampla cand aducem vorba despre bloguri si cum poti face bani din ele.

De obicei se intampla sa castige bani frumosi exact cei ce cauta in mare parte distractie si lucruri care sa-i relaxeze, sa-i distreze. In ziua de astazi ai toate instrumentele la indemana pentru a-ti castiga existenta, indiferent ca vorbim de lumea asta a blogurilor sau pur si simplu ca aducem in discutie diverse aplicatii pentru telefonul mobil.

Cel mai probabil vom auzi ca intr-un timp foarte scurt sunt persoane ce castiga bani din aplicatia Nerve si pe aici pe la noi, pe ale noastre meleaguri.

 

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Dragos Schiopu 04-11-2016 - 09:58

Filmul nu prea mi-a placut. Ma asteptam la cu totul altceva.

Bogdan Eugenia 30-11-2017 - 22:06

Vreau și eu bani din aplicatii nr meu de telefon este 0768437838

Comentariile sunt inchise.