Acasa Tehnologie Cat de sigur este portofelul tau?

Cat de sigur este portofelul tau?

by Dragos Schiopu
portofel securizat

A fost oare un moment din viata ta cand ti-ai dorit ca al tau portofel sa fii fost putin mai rezistent? Sau poate ca ti-ai dorit sa nu mai ai parte de tot felul de experiente neplacute in ceea ce priveste utilizarea portofelului, dimensiunile acestuia si mai mult decat atat siguranta datelor de pe al tau card. Iar aici nu vorbim de cine stie ce lucruri bizare, ci despre acele lucruri care chiar se intampla si pe care din pacate nu le putem stopa daca nu ne luam si cateva masuri de protectie pentru fiecare chestie in parte.

Ei bine, daca si tu ai trecut prin peripetii nu tocmai demne de povestit cu al tau portofel iti pot spune ca am solutia perfecta pentru portofelul tau ce uneori iti da batai de cap. Ce ai spune daca ai utiliza un portofel securizat?

Un portofel care sa impiedice citirea datelor de pe cardul tau, un portofel care sa fie rezistent la apa si care sa nu-ti deterioreze cardul atunci cand pui presiune pe portofel. Si da, daca nu stiai exista un altfel de portofel si il poti achizitiona si tu.

De ce ai alege un portofel securizat?

In primul rand teama ca datele de pe cardul tau pot fi furate te face sa intri in panica si sa-ti iei masurile de precautie necesare. Apoi se mai adauga si acea parte nefericita cand toate lucrurile din portofelul tau de imprastie in momentul in care il scapi. Iar pe langa tot acest amalgam mai sunt multe de spus si de aceea am formulat urmatoarea lista:

 • fereste-l de pierderi;
 • fereste-l din calea lichidelor;
 • fereste-l de presiuni;
 • fereste-l de furt ilegal de date;

Stiu ca este foarte posibil si probabil ca nu exista asa ceva, dar da exista. Exista un portofel care sa te apere de tot ce-i mai rau pentru tine, iar acest portofel il poti gasi si pe piata din Romania. Iar daca va faceti griji in privinta pretului de achizitie va pot spune cu aproximatie ca are un pret de 200 si ceva de lei noi.

La prima vedere nu pare o suma exagerat de mare avand in vedere de ce este capabil acest portofel cu un design unic, modern si elegant. Iar daca sunteti interesati de ceea ce poate face portofelul securizat am sa va dau doar cateva exemple:

 • protejeaza datele cu caracter personal;
 • scut de protectie – portofel de aluminiu;
 • rezistent la stropii de apa;
 • rezistent la zapada;
 • durabil, puternic;
 • inteligent, usor de folosit;
 • modern, convenabil;
 • ergonomic;

Nu stiu cine ar putea rezista tentatiei de a avea un astfel de portofel securizat? Eu cred ca este produsul cel mai indicat, indiferent ca vorbim de partea masculina sau de cea feminina. Cel mai important lucru in acest moment este nevoia de a te stii in siguranta, chiar daca vorbim despre datele cardului sau despre siguranta ta in momentul in care pasesti in exteriorul casei. Caci de acasa stim cu totii cat de bine ne este, cat de confortabil ne simtim si ca toate problemele vor avea rezolvare. Voi sunteti tentati sa utilizati un astfel de portofel securizat?

s-ar putea sa-ti placa