Acasa Tehnologie Telefon? Tableta?

Telefon? Tableta?

by Dragos Schiopu

NEC Medias W nu este un smartphone obisnuit, este un hibrid intre telefon si tableta. Ce mai este si asta? Un nou telefon ce seamana cu Galaxy Note? De data aceasta producatorul NEC a realizat un smartphone cu doua ecrane. Acest telefon are doua display-uri de 4.3 inci cu o rezolutie de 560 x 960 fiecare. Cele doua ecrane se pot uni formand o minunata tableta. Ideea este foarte buna, avand in vedere ca telefoanele devin din ce in ce mai mari, fara o anumita logica. Producatorii incearca sa realizeze smartphonuri cu ecrane de peste 5 inci, ceea ce nu este rau, dar nu este prea placut sa ai un telefon asa mare in buzunar. Aceasta idee poate sa revolutioneze telefoanele mobile si aici ma refer la smartphonuri, care pot veni cu doua display-uri de 4,3 inci sau maxim 4,5 inci, dar care se pot transforma usor intr-o tableta.

Imagini cu telefonul tableta:

nec-medias-w

nec1

Exif_JPEG_PICTURE

Toate bune si frumoase, dar un smartphone nu este smart daca nu vine si cu un procesor potent si o camera decenta. Acest telefon dispune de un procesor dual core ajutat de 1 GB RAM ce ruleaza excelent Android 4.1 Jelly Bean. Pozele ar trebui sa iasa destul de bine avand o camera de 8 MP, iar memoria interna dispune de 16 GB. Bateria prezinta 2100 mAh, dar pentru doua display-uri ma indoiesc ca este suficient.

Si acum veste cea proasta: telefonul este destinat pietei din Japonia, deci va trebui sa asteptam alti producatori ce vor creea ceva asemanator. Spun asta pentru ca producatorii incep sa fure din ce in ce mai multe idei de la concurenta si nu numai.

Aveti mai jos un videoclip ce prezinta foarte bine telefonul:

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Alina 27-01-2013 - 14:32

Multumesc pentru punctajul pe care mi l-ai dat pe Blogwars 🙂

Comentariile sunt inchise.