Acasa Telefoane HTC Desire Eye, selfie automat si camera foto controlata vocal

HTC Desire Eye, selfie automat si camera foto controlata vocal

by Dragos Schiopu

HTC Desire Eye a fost anuntat zilele trecute in cadrul evenimentului Double Exposure, din New York, alaturi de camera RE de care va povesteam aici.

htc desire eye

HTC Desire Eye este un smartphone cu specificatii tehnice asemanatoare lui HTC One M8 – procesor Snapdragon 801 tactat la 2,3Ghz si o memorie RAM de 2GB. Diferenta o fac camerele foto, ambele de 13 MP, acompaniate de blituri duale, care garanteaza naturaletea culorilor, indiferent de conditiile de lumina. Smartphone-ul este si resistent la apa si dispune de sunet BoomSound. Telefonul vine cu Android 4.4 preinstalat, peste care taiwanezii au aplicat interfata HTC Sense.

Ca si in cazul camerei RE, HTC Desire Eye va beneficia de experienta Eye, un software pentru fotografii, care marește posibilitatile pe care le ofera camera foto frontala. Spre exemplu, cu Eye, selfie-urile se fac automat in momentul in care camera frontala este activata.

Exista si posibilitati de control vocal (cheese pentru fotografie si action pentru clipuri video), o optiune numita Split Capture, care permite folosirea simultana a ambelor camere, Crop Me, care te decupeaza din selfie si te lipeste pe imaginea prinsa de pe camera principala, dar și Face Fusion, care combina trasaturile a doua persoane intr-un singur portret.

Software-ul Eye va fi disponibil pe HTC One M8 multumita unui upgrade, insa acesta vine gata instalat pe noul smartphone HTC Desire Eye.

HTC Desire Eye, cu functia de selfie automat si camera foto controlata vocal, este cu siguranta un smartphone ideal pentru selfie-uri si pasionatii de fotografie.

s-ar putea sa-ti placa