Acasa Telefoane Samsung Galaxy Note 4 – teste baterie

Samsung Galaxy Note 4 – teste baterie

by Dragos Schiopu

Cei de la gsmarena.com au testat performantele privind bateria lui Samsung Galaxy Note 4. Mai jos avem rezultatele.

 

Pentru ca are cu doar 20mAh mai mult decat predecesorul sau, nu ne puteam astepta la un rezultat foarte diferit fata de Note 3. Si totusi, ca o surpriza placuta, Note 4 a demonstrat ca rezista in stand-by 87 de ore, fata de 75 ore, cat rezista Note 3.

talk time note 4

In ceea ce priveste timpul de convorbire, Samsung Galaxy Note 4 a obtinut cel mai bun al doilea scor pentru un smartphone– 28:34 ore, la fel ca Nokia Lumia 1520. Rezultatul obtinut este cu 10 ore mai mult decat Samsung Galaxy Note 3 si cu 5 ore mai mult decat iPhone 6 Plus.

web browsing note 4

Urmatorul rezultat cu care Note 4 a surprins este cel obtinut la navigarea pe web. Aproape 11 ore de navigare constanta, cu o ora si jumatate mai mult decat Note 3 si iPhone 6 Plus. Desi sunt smartphone-uri care au obtinut rezultate mult mai bune la aceasta categorie, este de apreciat rezultatul pentru Note 4 deoarece acesta are un ecran mare, luminos Super AMOLED si o rezolutie mai mare decat telefoanele cu care este comparat. Daca ar fi sa il comparam cu un smartphone cu aceleasi specificatii – LG G3 QHD, 5″, am afla ca acesta din urma a reusit sa obtina abia 6 ore 40 de minute la navigarea pe web. Prin urmare, Note 4 a obtinut un scor aproape dublu fata de un telefon asemanator dpdv specificatii.

 

Samsung Galaxy Note 4 – teste baterie foto gsmarena.com

 

s-ar putea sa-ti placa