Acasa Tehnologie HTC Bresson

HTC Bresson

by Dragos Schiopu

Pentru cei pasionati de gadgeturi si fotografie, HTC creaza un nou telefon, bazat pe Windows Phone 7, cu o camera de 16 MP.Pana acum acestui telefon nu i se cunostea numele, dar numele de Bresson a fost dat dupa un faimos fotograf francez.

Se spune ca va fi lansat dupa septembrie 2011, deci cel mai probabil in perioada sarbatorilor, si prin perioada aceea va avea sigur noul build WP, 7.5 Mango.

Acest terminal se pare ca nu va avea Xenon flash din cauza greutatii si grosimi marite care ii dadeau datorita tranzistoarelor in plus, dar va avea un Dual-Led Flash, putin cam slabut pentru un telefon axat pe foto/video.

Stirea despre acest nou telefon a fost gasita in aceasta reclama scapata pe internet.

 

 

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Petre Danutz 21-05-2011 - 16:25

cum dica au scos doar cu android? sunt forte multe htc-uri cu windows mobile. si de ce un esec? o camera de 16 mp e foarte buna ( pacat ca nu are xenon flash). documenteaza-te mai bine inainte de a mai posta.

Cristian Neagu 26-07-2011 - 00:26

unde am zis eu ca au scos doar cu android? cand pana si eu posed un htc cu windows mobile. am zis doar ca e un telefon nou, bazat pe windows phone. ce e gresit in asta?

Petre Danutz 26-07-2011 - 16:12

nu…nu …. a mai fost aici un post ….. parca vlad ….. in care spunea ca nu se asteapta ca htc sa scoata cu windows pt ca scoate doar cu android…. eu nu ma refeream la tine stai linistit…… dar dece a disparut acel post? …. articolul tau este foarte bun………..

Cristian Neagu 26-07-2011 - 16:13

aa.. nu stiu :-?? poate si l-a sters singur

Comentariile sunt inchise.