Acasa Tehnologie Horyou, reteaua de socializare a binelui

Horyou, reteaua de socializare a binelui

by Dragos Schiopu

Intr-o lume in care multi uita sa fie umani, intr-o lume in care nu iti mai poti duce visul la capat din cauza timpului insuficient si a rautatii din jur, intr-o lume in care rar mai gasesti oameni cu aceleasi principii si aspiratii ca tine, s-a nascut Horyou – speranta internetului pentru binele social.
horyou
Reteaua de socializare Horyou a fost lansata anul trecut pe data de 18 decembrie. De atunci si pana acum, peste 300 de organizatii(nonprofit, fundatii, asociatii) s-au alaturat optimistului proiect Horyou. De asemenea, cea mai pozitiva retea de socializare numara momentan peste 100 de personalitati importante din peste 50 de tari. Fondatorul si CEO Horyou, Yonathan Parienti, spune ca ,,Fiind o retea de socializare globala, dorim sa le oferim tuturor utilizatorilor internetului un loc unde ideile, cunostintele si actiunile pot fi ascultate, distribuite si popularizate. Scopul nostru principal este promovarea unei abordari umaniste a tehnologiei printr-o platforma online care isi incurajeaza membrii sa transforme ideile in actiuni si proiectele in succese”.
fotonoticia_20140618100027-610159_800
In acest an, in perioada 22-24 octombrie, va avea loc la Geneva primul eveniment semnat de Horyou, numit Forumul Inovatiilor Sociale si al Eticilor Globale(Social Innovation and Global Ethics Forum). La acest eveniment se vor furniza detalii cu privire la parteneriatele sociale incheiate si se va incepe a se pune in practica anumite actiunii pentru dezvoltarea binelui social. Yonathan a declarat ca Horyou este in negocieri cu importante companii ce promoveaza eticile globale si evenimentul din octombrie va fi ceva total nou pentru lumea internetului. ,,Cu initiative precum forumului din anul acesta, noi contribuim, de fapt, la promovarea binelui social.”
gf
Oricine se poate inscrie in mai putin de cateva minute in cea mai interesanta retea de socializare din lume, Horyou. Cred ca in scurt timp Horyou va castiga si mai multi utilizatori pentru ca ideile pe care le propune sunt foarte indraznete. Mai jos aveti un video de prezentare al retelei Horyou.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Luvic 29-06-2014 - 19:29

Sa inteleg ca nu e vorba de un fel de facebook, e vorba de un fel de unice a scopurilor, oranizatilor non profit, non relatioshion for social live, just for hummany?

Comentariile sunt inchise.