Acasa Diverse Windows Phone 8.1 aproape de lansarea oficiala

Windows Phone 8.1 aproape de lansarea oficiala

by Dragos Schiopu

Posesorii de Nokia Lumia 925 vor avea parte de o surpriza frumoasa din partea celor de la Microsoft, mai multe persoane din Finlanda ce detin acest device au primit acces la update-ul catre versiunea de Windows Phone 8.1. Modificarea este accesibila si catre cei din Argentina si abonatii Vodafone din Australia, ceea ce ne pune pe ganduri ca si in Romania va fi disponibil nu peste mult timp.

Microsoft nu a ales o lansare la nivel global, a preferat ca lansarea sa fie pe teritorii, iar evenimentul oficial de lansare a noii versiuni va avea loc zilele viitoare.

Noua versiune va include si Cortana, lansata la inceput doar pentru Statele Unite ale Americii,

Microsoft arată că noua versiune include Cortana, lansată inițial pentru Statele Unite. Anterior, au existat și unele informații neoficiale, potrivit cărora Cortana ar ajunge destul de curând în Marea Britanie și în China. Utilizatorii interesați de testarea Cortana pot folosi acest ghid de configurare, pentru a activa funcționalitatea pe telefoanele proprii, chiar și din România.

Totodată, am publicat aici o recapitulare a caracteristicilor noi din Windows Phone 8.1, care vă va ajuta să descoperiți mai ușor noile caracteristici după instalarea update-ului oficial.

s-ar putea sa-ti placa