Acasa Tehnologie HBO Now acum si pe Apple TV, iPhone si iPad

HBO Now acum si pe Apple TV, iPhone si iPad

by Dragos Schiopu

axz

Seful Apple, Tim Cook a deschis conferinta Spring Foward Apple povestind despre noul lor parteneriat cu HBO cat si integrarea postului HBO Now pe Apple TV, iPhone si iPad. Se pare ca Apple reuseste sa devina din ce in mai populara in toate domeniile, inclusiv cele de medicina, cinematica, divertisment si tehnologie.

Conform informatiilor publicate de catre seful de la HBO, se pare ca serviciul de HBO Now va fi acum disponibil si pe platformele celor de la Apple. Noul program introdus va pune la dispozitie unele dintre cele mai noi filme din lume, cat si titlurile de top ceva mai vechi.

Apple se gandeste la bugetul fanilor, astfel facandu-le o oferta de nerefuzat celor pasionati. Incepand cu luna aprilie cei ce vor achizitiona noul modul HBO Now pe terminalele Apple vor beneficia de o luna gratuita, urmand ca dupa acceea sa plateasca 15 dolari in fiecare luna pentru a pastra abonamentul.

Compania Apple a reusit sa vanda pana acum 25 de milioane de Apple Tv-uri in toata lumea. Pretul, conform spuselor acestora va ajunge de astazi la 70 de dolari, astfel oferindu-le oportunitatea de a cumpara acest produs si celora ce tin mai mult la buget. Cu ajutorul acestui modul, televizorul poate deveni mult mai inteligent, avand functii asemanatoare SmartTv-urilor.
Apple se gandeste serios ca pe viitor sa integreze tot mai multe astfel de programe pentru a le oferi oamenilor oportunitatea de al alege pe cel mai bun. Compania continua sa caute tot felul de solutii sa atraga cat mai multi utilizatori pentru sistemul Apple TV, sa le ofere acestora confortul si siguranta de care au nevoie, cu toate ca intregul proces de vizionare se desfasoara pe internet.

Va ramane de vazut care va fi impactul cu privire la noul program integrat, cat de multumiti vor fi utilizatorii si cat de mult vor aprecia acest gest facut de catre cei de la Apple.

s-ar putea sa-ti placa