Acasa Jocuri Halo 5 pentru Xbox va fi lansat in octombrie

Halo 5 pentru Xbox va fi lansat in octombrie

by Dragos Schiopu

Halo 5 este un joc iubit de catre gamerii din toata lumea. Astfel anuntul facut de Microsoft pe Twitter de curand a reusit sa bucure fiecare detinator al consolelor Xbox. Totusi anuntul nu s-a facut asa pur si simplu ci prin intermediul unui trailer care reuseste sa faca orice gamer sa astepte noul joc Halo. Trailerul poate fi vazut si in videoclipul de mai jos:

https://youtu.be/tHQiYPiNVEE

Jocul se numeste Halo 5: Guardians si, pentru necunoscatori, trebuie sa spunem faptul ca este un joc de tip first-person shooter. Acesta face parte din franciza Halo si a fost produs de catre 343 Industries si va fi publicat de catre Microsoft.

Povestea jocului este si ea foarte captivanta. Pe scurt, este vorba despre un atac mai putin asteptat ce are loc asupra lumilor coloniale iar personajul Master Chief Petty Officer John-117 dispare, rolul cautarii sale fiind preluat de catre Spartan Locke care porneste in cautarea sa incercand totodata sa rezolve un mister destul de amenintator.

Trebuie sa recunosc ca nu sunt un mare fan al jocurilor FPS insa, uitandu-ma la trailerul de mai sus, spun ca as incerca jocul acesta deoarece pare foarte interesant si captivant. Totodata, nu trebuie sa uit sa mentionez faptul ca o mare parte din vanzarile consolelor Xbox sunt datorate chiar acestui joc care este un joc dedicat acestui tip de console.

halo-5-guardians-visual-id-teaser-1920x1080-81d61a07017644d4ad00a3cc411f9f99

s-ar putea sa-ti placa