Acasa Diverse In curand este posibil sa nu mai existe interdictii pe internet

In curand este posibil sa nu mai existe interdictii pe internet

by Dragos Schiopu

Care vi se pare cel mai frustrant lucru care vi se poate intampla pe Youtube? Eu unul indepartez reclamele afisate cu ajutorul AdBlock insa din pacate nu pot face nimic pentru a putea accesa videoclipurile care sunt interzise in tara in care traiesc, adica in Romania. De fiecare data cand ma lovesc de mesajul acest videoclip nu este disponibil in tara ta imi vine sa ma intreb de ce? Ce nu are tara mea si altele au? Ei bine se pare ca aceste situatii neplacute s-ar putea sa dispara in curand datorita Comisiei Europene.

Mai exact, acestia au lansat de curand un proiect cu numele Digital Single Market care are ca scop obligarea companiilor sa renunte la interdictiile pe care le au pentru unele tari, specificand faptul ca acest lucru nu pare a fi strict necesar. Pe scurt, Comisiei Europene nu i se pare normal ca utilizatorii de internet dintr-o anumita tara sa aiba interdictii asupra continutului de pe internet doar pentru ca locuiesc in tara respectiva.

Deocamdata acestea sunt singurele informatii cunoscute despre acest proiect insa eu unul sper ca va fi aprobat si pus in aplicare cat mai curand deoarece este foarte frustrant mesajul care apare deseori pe Youtube si probabil si pe alte site-uri asemanatoare.

hqdefault

s-ar putea sa-ti placa