Acasa Portabile GSMLand te invita la concurs

GSMLand te invita la concurs

by Dragos Schiopu

Daca crezi ca ai talent la scris (nu trebuie sa ai neaparat si un blog), poti castiga impreuna cu cei de la GSMLand un frumos premiu constand intr-o tableta Google Nexus 7 sau un smartphone Nokia Lumia 620.

gsmland_logo

Tot ce trebuie sa faci pentru asta, este sa scrii un mic review de user la un produs prezentat pe site (fie telefon, fie tableta) si poti castiga unul din cele doua premii la alegere. Partea si mai frumoasa este aceea ca nu exista o tragere la sorti, ci o formula de calcul extrem de simpla, prin care cititorii site-ului vor alege care este de fapt castigatorul. Mai multe detalii gasiti pe pagina concursului.

Cu alte cuvinte, cu cat review-ul tau primeste mai multe like-uri, tweet-uri si mentionari pe Google Plus, cu atat ai sanse sa castigi la alegere unul din cele doua premii. Formula arata cam asa: C = ( numarul de like-uri ) + ( numarul de tweet-uri * 2 ) + ( numarul de mentionari pe GPlus * 4 ). Ei spun ca au creat formula aceasta datorita faptului ca cele 2 retele sociale din urma sunt ceva mai putin raspandite. Eu as zice ca de fapt sunt mai importante mentionarile de pe GPlus decat cele de pe Facebook.

Concursul se desfasoara incepand de azi si pana pe 30.06.2013, dar cu cat incepeti mai devreme, cu atat sansele de a aduna mai multe like-uri si mentionari pe celelalte retele este mai mare, deci nu stati pe ganduri.

Pentru participare trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Iti creezi un cont pe GSMLand.ro (vezi link-ul de la inceputul articolului, daca ti-e lene sa scrii adresa in browser);
  • Intri in sectiunea Tablete sau Telefoane si alegi un model anume (cred ca va da prin cap sa alegeti un produs pe care il stiti si pe care ati pus mana);
  • Apoi scrie review-ul si cu ajutorul butonului „Adauga Review”, pune-l pe site (poti folosi si poze descriptive sau  video, dar asta e optional);
  • Dai un e-mail de confirmare pe concurs.gsmland@gmail.com in care pui link-ul catre review si numele complet.
  • Promovezi review-ul pe retelele sociale, pentru a obtine cat mai multe like-uri si mentionari.

Din ce am mai rasfoit eu prin regulament, imi dau seama ca organizatorii sunt destul de deschisi la alegerea premiului si ca probabil va puteti intelege cu ei pentru a alege si alte telefoane mobile sau tablete. Asta, bineinteles, cu conditia sa nu depaseasca valoarea maxima de 250 de euro.

s-ar putea sa-ti placa