Acasa Telefoane HTC First

HTC First

by Dragos Schiopu

HTC First este telefonul facebook si a fost prezentat joi seara la conferinta de presa din Menlo Park.

Telefonul nu costa foarte mult, avand un pret de 100 de dolari cu abonament de doi ani. Pentru moment telefonul se poate precomanda doar la AT&T in Statele Unite ale Americii, data de lansare fiind 12 aprilie. Cu toate acestea, Mark Zuckerberg a confirmat negocierile cu mai multi operatori pentru a include in oferte HTC First, printre care se numara si Orange, ceea ce inseamna ca telefonul ar putea aparea si in Romania.

HTC First in actiune:

HTC First este un smartphone cu un hardware bun, avand un cip Qualcomm Snapdragon 400 cu un procesor dual-core ce dispune de 1GB de RAM, suficient pentru rularea jocurilor si aplicatiilor fluent. Ecranul este de 4,3 inci cu rezolutie HD la 720p. Pentru un telefon cu un pret asa de mic se remarca tehnolodia 4G, de care dispune HTC First. Camera este destul de buna, avand 5MP.

Telefonul vine cu aplicatia Facebook Home deja instalata, ce usureaza experienta utilizarii facebook. Odata ce este deblocat telefonul, Facebook Home iti arata cele mai noi postari ale prietenilor de pe facebook.

Un scurt video cu Facebook Home:

De asemenea, facebook home este disponibil si pentru Galaxy S3 si S4, HTC One si One X. Pentru moment, aplicatia poate fi descarcata doar de americani, dar in scurt timp va fi disponobila pentru toata lumea.

 

s-ar putea sa-ti placa