Acasa Portabile GoPro Hero 4 Session a fost lansat

GoPro Hero 4 Session a fost lansat

by Dragos Schiopu

GoPro Hero 4 Session este o versiune mai compacta pentru Go Pro Hero 4 si se gaseste la un pret de 400 de dolari pe Amazon, insa in Europa costa 430 de euro. Aceasta camera are doar 74 de grame, fiind foarte mica, usoara si performanta.

GoPro Hero 4 Session

Noul model care a fost lansat de curand are specificatii mai modeste decat versiunile Silver sau Black, dar ofera si un avantaj. Cu un design minimalist, Hero 4 Session nu mai filmeaza la rezolutie 4k, ci doar FHD la 60 fps. Acesta nu este un dezavantaj foarte mare, pentru ca rezolutia FHD este inca una foarte buna. Un alt aspect este ca pozele sunt realizate la o rezolutie de 8MP Wide.

Vorbeam si de un avantaj al acestei camera si anume carcasa waterproof, rezistenta la apa. Camera poate fi folosita pentru a filma in apa, la o adancime de maxim 10 metri. De asemenea, Hero 4 Seassion ofera compatibilitate cu celelalte accesorii de la Silver si Black. Autonomia oferita de Hero 4 Session este de 2 ore. Aceasta camera are o baterie de 1030 mAh.

Design-ul este si el regandit pentru aceasta camera care are un singur buton. Prin apasarea lui se intra direct in modul de filmare, iar o apasare indelungata porneste modul de fotografiere. Hero 4 Session are de asemenea si doua microfoane pentru a reduce zgomotul de fundal.

Mai multe detalii aveti pe site-ul oficial al celor de la GoPro.

Iata si un video de prezentare pentru GoPro Hero 4 Session:

[youtube https://www.youtube.com/watch?t=157&v=pzMRr5eTtho]

 

s-ar putea sa-ti placa