Acasa Tehnologie Google va crea roboti in viitorul apropiat

Google va crea roboti in viitorul apropiat

by Dragos Schiopu

googlerobotiDe cand cei de la Amazon au anuntat ca vor produce drone speciale pentru a livra produse clientilor, lumea tehnologiei a inceput sa pulseze de viata, in fiecare zi anuntandu-se cate ceva nou.

Asa ca a venit si randul celor de la Google sa anunte un nou proiect si anume robotii. Nu stim daca acest proiect este doar un zvon pentru a inchide gura concurentei dar totusi nu este nimic neobisnuit din partea Google sa incerce ceva nou. Asa ca nu doar cei de la Amazon vin cu ceva nou.

Cei de la Google au afirmat ca si ei lucreaza la o multime de alte proiecte, dar prefera sa lucreze in liniste si sa dea detalii doar atunci cand este necesar.

Ideea de a crea roboti ii apartine lui Andy Rubin, omul care cu siguranta a facut din Android cel mai cunoscut si mai interesant sistem de operare din intreaga lume.

In ultimele luni, cei de la Google s-au gandit serios la acest viitor proiect, detinand sapte companii de tehnologie, dar momentan acest proiect nu este prioritatea numarul unu a companiei. Cei de la Google sunt constienti ca acest proiect este unul foarte mare, care nu necesita doar multi muncitori si multa munca, precum Andy Rubin a afirmat, totul depinde de timp.

Deci, nu trebuie sa ne asteptam ca acest proiect sa devina realitate prea curand, cel mai probabil maretul proiect va prinde viata doar in cativa ani. Andy Rubin este un specialist in acest domeniu, deoarece mai demult acesta a fost inginer robotician pentru Carl Zeiss.

Deocamdata nu se stie la ce vor fi buni robotii creati de Google, urmand sa vedem in urmatorii ani. Rubin a afirmat ca toate aceste lucruri la care lucreaza si pe care le dezvolta reprezinta un hobby pentru el si tot ceea ce face, face din placere.

Asadar, toate aceste tehnologii care vor veni in viitorul apropiat, nu fac altceva decat sa ne starneasca interesul.

s-ar putea sa-ti placa