Acasa Telefoane Samsung va lansa 5 telefoane noi, conform zvonurilor..

Samsung va lansa 5 telefoane noi, conform zvonurilor..

by Dragos Schiopu

telefNici bine nu au inceput zvonurile legate de lansarea Samsung Galaxy S5 ca deja se pare ca umbla vorba ca pe langa acest telefon, Samsung va mai lansa alte 5 smartphone-uri prin primele luni ale noului an.

Asadar, este posibil ca Samsung Galaxy S5 sa fie lansat impreuna cu alte 5 telefoane. Nu stim inca daca aceste rapoarte trebuie luate prea serios in considerare, deoarece nu provin dintr-o sursa precisa si pentru ca in ultimul timp S5 reprezinta un subiect care starneste o multime de zvonuri, lansarea acestuia, conform lor, fiind programata ba intr-o luna, ba in alta.

In ultimele saptamani cele mai multe zvonuri s-au legat de designul telefonului, caracteristicile tehnice starnind mai putin interes.

Cu atatea informatii venite din surse neoficiale in fiecare zi, lumea incepe sa aiba impresia ca telefonul este deja pregatit de lansare, totusi pana nu vor da detalii cei de la Samsung, nu pot exista certitudini in legatura cu ceea ce ne pregatesc si planurile lor pentru viitoarele produse.

Printre produsele care rapoartele neoficiale le sugereaza, este si o varianta a lui Samsung Galaxy Note 3 disponibila la un pret mai accesibil, dar care nu va avea multitudinea de caracteristici ale acestuia. Samsung Galaxy Note 3 Lite, se pare ca va veni cu o camera si un ecran care vor avea unele specificatii destul de interesante.

Nu se stie sigur, dar ar fi posibil ca acest smartphone sa fie lansat in februarie la Mobile World Congress.

Un alt telefon care ar putea fi lansat este Samsung Galaxy Grand Lite, care este undeva intre Galaxy Grand si Galaxy Grand 2. Faptul ca nu multi au auzit de telefoanele din seria Grand se datoreaza in mare parte politicii Samsung de a lansa unele smartphone-uri doar pe anumite piete.

Despre celelalte telefoane care se vehiculeaza a fi lansate nu se stiu mai multe, doar numarul lor fiind cert de la inceput. Asadar sa speram ca cei de la Samsung vor confirma sau infirma la un moment dat aceste zvonuri.

s-ar putea sa-ti placa