Acasa Tehnologie Google Inbox se extinde pe tabletele iPad si cele cu Android

Google Inbox se extinde pe tabletele iPad si cele cu Android

by Dragos Schiopu

Pana acum, aplicatia de email Google Inbox nu era disponibila decat pe telefoanele iPhone, pe cele cu Android dar si pe browserul Google Chrome. Acum insa se pare ca cei de la Google doresc extinderea aplicatiei astfel incat a devenit disponibila pe browserele Firefox si Safari dar si pe tabletele iPad si cele cu Android.

Google Inbox este o aplicatie lansata de curand care insa se diferentiaza putin de platforma Gmail. Aceasta dispune de mai multe optiuni precum sunt grupurile de mesaje asemanatoare. De asemenea aceasta aplicatie permite accesarea continutului unui mail fara sa il deschidem. O alta optiune a aplicatiei ar mai fi si aceea ca ofera o perspectiva a fisierelor atasate astfel incat sa putem gasi mai repede imaginea pe care dorim sa o descarcam.

Totusi nu trebuie sa credeti ca Google Inbox va inlocui vreodata serviciul Gmail deoarece acest lucru nu se va intampla niciodata. Google Inbox nu este decat o aplicatie care vine ca o alternativa pentru utilizatorii care cauta ceva nou, plictisiti fiind de interfata Gmail. Daca nu stiati, mai trebuie sa mentionez si faptul ca Google Inbox este un serviciu a carei inregistrare este doar pe baza de invitiatie, astfel daca nu aveti o invitatie nu veti putea crea un cont. Totusi daca va doriti cu adevarat una, nu este chiar asa greu de obtinut ci trebuie doar sa solicitati una la adresa inbox@google.com.

Google-Inbox

s-ar putea sa-ti placa