Acasa Computere Asus lanseaza Designo MX27AQ, un super monitor

Asus lanseaza Designo MX27AQ, un super monitor

by Dragos Schiopu

Cei de la ASUS au anuntat de curand lansarea monitorului ASUS Designo MX27AQ. Acesta este un monitor WQHD ce dispune de tehnologia audio ICEpower, ceea ce il face un super monitor.

Vorbim despre un monitor cu un ecran de 27 inch si rezolutii de 2560 pe 1440 de pixeli oferind astfel imagini de o calitate superioara. Designul este si el foarte atragator fiind premiat iF, dispunand de un profil de doar 1.25 centimetri in punctul cel mai subtire si neavand o rama.

Unul din aspectele ce recomanda acest monitor este sunetul pe care il ofera. Acesta este de o calitate premium dispunand de tehnologii precum ASUS SonicMaster, ICEpower, Bang & Olufsen precum si de functia AudiWizard. In ceea ce priveste relatia monitor-ochi, aceasta este una destul de buna datorita tehnologieiASUS Eye Care cu ASUS Flicker-Free si Low Blue Light care au ca scop reducerea stresului asupra ochiului oferind imagini cat mai prietenoase. Astfel chiar daca stam mai multe ore in fata calculatorului, nu vom avea de suferit.

Monitorul Designo MX27AQ dispune si de un panou advanced high performance in-plane switching ce ofera un contrast de 100.000.000:1 si o acoperire de 100% din paleta de culori sRGB. In ceea ce priveste unghiul de vizualizare acesta este de 178 de grade.

La capitolul conectivitate trebuie mentionate cele doua porturi HDMI, portu HDMI / MHL 2.0 precum si DisplayPort 1.2. Acestea ofera posibilitatea vizualizarii continutului de pe dispozitivele mobile pe ecranul MX27AQ precum si incarcarea acestora.

Designo-MX27AQ

 

 

 

s-ar putea sa-ti placa