Acasa Tehnologie Google Earth Pro este de acum gratuit

Google Earth Pro este de acum gratuit

by Dragos Schiopu

Pana de curand accesul la Google Earth Pro costa 400 de dolari pe an, insa compania americana a decis sa renunte la taxa si sa ofere acces gratuit. Ar putea fi vorba de o renuntare la taxa pentru o perioada limitata, pentru publicitate, iar odata ce oamenii ajung sa o descopere si sa o foloseasca sa fie dispusi sa se plateasca pentru ea. Pana la viitoare decizii nu putem decat sa profitam de oferta, nu?

google earth pro

Ce gasesti in Google Earth Pro suplimentar fata de versiunea standard? 

Acesta ofera functii suplimentare pentru utilizatori precum imprimarea unor fotografii la rezolutii inalte si masurarea 3D a cladirilor prezente in hartile respective.

De asemenea permite inregistrarea video la calitate high-definition a incursiunilor turistice virtuale in orice colt al planetei, a unor obiective turistice istorice sau chiar intr-o o galerie subacvatica impresionanta.

Mai multe despre cum poti folosi Google Earth Pro ai aici dar si in videoclipul de mai jos:

Google Earth este una dintre cele mai populare aplicatii de harti online 3D, avand in octombrie 2011 peste un miliard de descarcari. 

Exista si o aplicatie pentru telefoane smart cu sistem de operare Android care poate fi descarcata de aici, de mare ajutor atat pentru localizare cat si in scopuri turistice. Singurul dezavantaj ar fi ca pe anumite versiuni de Android nu se deschide, iar la specificatiile aplicatiei nu sunt afisate versiunile disponibile. Asa ca nu-ti ramane decat sa o instalezi si sa vezi daca te afli printre norocosi.

s-ar putea sa-ti placa