Acasa Tehnologie 5 cereri in casatorie cu ajutorul tehnologiei

5 cereri in casatorie cu ajutorul tehnologiei

by Dragos Schiopu

Avioanele care scriu pe cer „Vrei sa fii sotia mea, Maria?” sunt deja demodate.
Mai nou fiecare gadget care apare reprezinta o oportunitate de a-ti scoate la iveala romantismul. Asa au gandit si persoanele a caror poveste urmeaza sa v-o prezint mai jos.

Cerere in casatorie cu drona / hexacopterul
Nu oricine va considera acest gest unul romantic. Unii l-ar considera lipsit de intimitate si chiar deplasat.
Si totusi, luna aceasta, actrita Zhang Ziyi a acceptat o cerere in casatorie, de la iubitul ei rocker, facuta cu ajutorul unei drone. Aceasta a adus inelul intr-un cosulet alb iar momentul a fost surprins in fotografia de mai jos.

drone proposal

In Statele Unite a avut loc ceva asemanator numai ca de data asta un hexacopter este cel care a adus inelul de logodna si a filmat momentul.

Ring Cam – inelul care filmeaza
Un gadget ce poate fi folosit pentru a suprinde momentul cererii in casatoriei fara a da de gol dinainte momentul, cum ar fi in cazurile anterioare. Ideea acestui gadget a venit unor studenti de la Hope College din Olanda. Este si mult mai ieftina decat inchirierea unei drone, poti inchiria pentru 3 saptamani un Ring Cam cu 99 dolari.
Detalii aici.

Cu ajutorul celui mai bun prieten la omului – Big Dog, Spot sau Sony Aibo
Ca tot vorbeam in articolul anterior de caini roboti, daca iubita ta prefera acest animal de companie si este si pasionata de tehnologie, o cerere in casatorie cu ajutorul acestui gadget ar putea fi potrivita. Ideea a mai fost folosita in trecut in cadrul unui show TV, Perfect Proposal, cand cererea a fost facuta cu ajutorul unui catel robot Sony Aibo.

perfect proposal

99 de iPhone 6 pentru o cerere in casatorie
Un angajat in IT din China si-a cheltuit salariul pe 2 ani pentru a cumpara 99 de iPhone 6 si a forma cu ele o inima pe podeaua cladirii unde si-a cerut in casatorie iubita. Raspunsul ei a fost nu si nu stim daca au fost motive persoanale sau de vina a fost numarul 99. Poate numarul 100 ar fi adus mai mult noroc?

s-ar putea sa-ti placa