Acasa Telefoane Samsung Galaxy Grand Prime

Samsung Galaxy Grand Prime

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy Grand Prime a fost anuntat in luna septembrie 2014. Telefonul este disponibil si in Romania de la inceputul lunii.

Principalele caracteristici ale telefonului sunt cele 2 camere. Camera principala are 8 MP si dispune de blit integrat. Majoritatea smartphone-urilor dispun doar de un unghi de pana la 70 de grade, dar camera secundara are 5 MP cu unghi ultra-larg de vizualizare, de pana la 85 de grade. Prin unghi ultra-larg se intelege ca puteti obtine un cadru mai mare si selfie-uri mai detaliate.

samsung_galaxy_grand_prime-camera

 

Samsung Galaxy Grand Prime dispune de conexiuni 2G, 3G, 4G, wi-fi si Bluetooth 4.0 si de un port microUSB v. 2.0.

Galaxy Grand Prime dispune de un procesor quad-core care este ajutat de memoria ram de 1 GB, care ofera performanta multitasking, in orice aplicatie pe care o rulati.

Galaxy Grand Prime dispune de o baterie de 2600 mAH, care va permite o lunga durata de viata a telefonului pe tot parcursul zilei. Bateria promite pana la 9 ore convorbiri pe 3G. Memoria interna a telefonului este de 8 GB, care poate fi extinsa cu un card MicroSD de pana la 64 GB.

Telefonul are o greutate de doar 156 grame si o grosime de doar 8.9 mm. Telefonul dispune de un ecran qHD de 5 inch cu o rezolutie de 540 x 960, ceea ce inseamna ca densitatea pixelilor este de pana la 221 pixeli pe inch. Telefonul are o inaltime de 144.8 mm si o latime de 72.1 mm.

Samsung Galaxy Grand Prime vine cu versiunea de Android 4.4 KitKat care dispune de mai multe caracteristici utile pentru o utilizare perfecta. Cu posibile upgrade-uri la versiunile majore de Android.

Dotat cu aceste caracteristici dar mai ales cu cele 2 camere, telefonul este unul perfect pentru iubitorii de selfie-uri, care au posibilitatea de a obtine cadre mai mari si selfie-uri mai detaliate.

Telefonul este disponibil in 2 versiuni, versiunea dual-sim si versiunea single-sim care pot fi comandate de la Emag. Diferenta dintre cele 2 versiuni este de doar 350 de Ron.

s-ar putea sa-ti placa