Acasa Tehnologie Google Chrome tot mai folosit

Google Chrome tot mai folosit

by Dragos Schiopu

Google ChromeMai ales in Romania browser-ul dezvoltat de Google a oferit foarte multa incredere utilizatorilor frecventi de internet, aproape jumatate dintre noi navigand pe internet cu Google Chrome.

Gurile rele spun ca succesul acestui browser este dat de numele pe care il are si mai ales, de promovarea pe care o are in marele motor de cautare. Daca intram de pe un alt browser pe Google o sa sesizam ca acesta ne recomanda sa le folosim propira platforma.

Eu folosesc Google Chrome de la cateva luni dupa ce s-a lansat oficial, m-a acaparat, facandu-ma imediat sa renunt la Firefox. Chrome are un design cat se poate de simplist (daca nu dorim simplitatea acesta are foarte multe teme destul de dragute), navigare rapida (cel mai rapid browser), si totodata siguranta.

Am avantaje foarte multe folosind Google Chrome, pot sa car oricand dupa mine marcajele, pot sa ma joc foarte multe jocuri direct din browser si mai ales, sa am un laptop care ruleaza Chrome OS.

In acest moment 48% dintre romani folosesc Google Chrome, numarul acesta va creste foarte mult in perioada urmatoare. Aceasta companie va incerca tot timpul sa atraga cat mai multe persoane catre ecosistemul Google.

Acum daca cineva doreste sa fie fidel Google poate sa o faca: computer cu Chrome OS, tableta cu Android, telefon cu Android, serviciu cloud, calendar, retea de socializare (Google +), Navigator, cel mai mare site de socializare cu materiale video (Youtube). Ecosistemul Google are avantajul ca nu ai nevoie de sute de conturi, un singur cont este necesar pentru toate serviciile puse la dispozitie.

Acest ecosistem aduce un mare plus browser-ului, dar poate sunt pasionati de Apple sau Microsoft care folosesc frecvent Google Chrome.

Dupa parerea voastra, credeti ca Google Chrome va cotrola in viitorul apropiat aceasta piata? Influenteaza ecosistemul Google intr-un mod pozitiv acest browser?

browsere

 

(sursa img:capital.ro)

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Andrei 19-01-2014 - 13:36

Au castigat foarte mult prin simplitate…Asta doresc mai toti utilizatorii, un browser simplu, rapid si fara crash-uri!

Comentariile sunt inchise.