Acasa Tehnologie Gmail pentru IOS va permite raspuns din bara de notificari

Gmail pentru IOS va permite raspuns din bara de notificari

by Dragos Schiopu

Pentru un proces cat mai simplificat in folosirea emailul pe IOS, Gmail introduce posibilitatea de raspuns din bara de notificari.

gmail pe IOS

Google a lansat zilele acestea versiunea 4.0 pentru Gmail pe IOS, iar update-ul include cateva imbunatatiri semnificative pentru utilizatorii IOS 8. In primul rand vei putea raspunde la emailurile primite chiar din bara de notificari, de indata ce acestea apar pe ecranul telefonului, tragand ecranul in stanga sau in dreapta, in functie de alegerea ta: raspunde sau arhiveaza.

Se pare ca functia aceasta nu este o noutate pentru alti clienti de email care au profitat de mare lansare a IOS 8 pentru a o implementa. Este bine totusi ca de acum si Gmail ofera aceasta functie.

Cea de-a doua modificare vine din implementarea Gmail in sistemul de distribuire al IOS, deci iti va fi mai usor sa adagi in email fotografii si / sau documente atunci cand folosesti o aplicatie care le contine. Si modul de afisare a atasamentelor a fost imbunatatit, acestea din urma putand fi deschise in orice aplicatie.

Acestea fiind spuse daca folosesti un dispozitiv cu sistem de operare IOS minim versiunea 8.0 si ai o adresa pe Gmail poti face chiar acum update-ul disponibil in App Store la adresa de aici. Sau direct din meniul telefonului, sectiunea aplicatii.

s-ar putea sa-ti placa