Acasa Tehnologie Apple a lansat primul smartwatch din istoria companiei! Afla pretul si specificatiile complete ale acestuia!

Apple a lansat primul smartwatch din istoria companiei! Afla pretul si specificatiile complete ale acestuia!

by Dragos Schiopu

1

Cu toate ca MWC 2015 s-a incheiat, se pare ca cei de la Apple au organizat o conferinta privata in care si-au prezentat noile tehnologii si in special primul smart watch din istoria companiei.

In aceasta seara la conferinta organizata de catre cei de la Apple s-au prezentat mai multe produse, inclusiv cateva dintre tehnologiile ce vor sa le integreze in viitor. Atractia serii si cel mai asteptat moment a fost a lui Apple Watch, primul smart watch creat vreodata de companie.

Preturile pentru un astfel de ceas pornesc de la 350 de dolari pentru versiunea Apple Watch Sport si pot sa ajunga la peste 10.000 de dolari pentru versiunile premium.

Apple Watch va fi disponibil la precomanda pe data de 10 aprilie a acestui an, iar pe 24 aprilie va fi lansat spre vanzare in Australia, Canada, China, Franta, SUA, Hong Kong, Japonia, Germania sau Marea Britanie.

Potrivit spuselor celor de la Apple se pare ca noul lor ceas inteligent va avea o autonomie de numai o zi, cu toate ca fanii s-au asteptat sa vada mult mai mult de la un asemenea terminal.

Apple Watch Sport va veni in doua variante, cea subtire va porni de la 350 de dolari iar cea groasa va costa in jur de 400 de dolari. Celelalte editii Apple Watch vor avea preturi intre 549 de dolari si 1.050 de dolari. De fiecare data, pretul pentru varianta mai mare va costa cu 50 de dolari mai mult.

Apple Watch Edition va avea un pret de pornire de 10.000 de dolari, cu stocuri limitate si numai in anumite magazine selectate de catre cei de la Apple.

Aplicatia de conectare intre ceas si telefon a fost lansata chiar incepand de astazi pentru versiunea de iOS 8.2. Conform spuselor acestora se pare ca datorita acestei aplicatii vom putea sa vedem preview-uri in timp real a ceea ce se petrece pe ceas cat si instala anumite aplicatii speciale.

Ceasul celor de la Apple este capabil sa se conecteze la iPhone si sa recunoasca automat cand ne apropiem de aeroport, avand integrat boarding pass-ul la incheietura. Printre multe altele ceasul este capabil sa comande un taxi Uber cu ajutorul aplicatiei deja preinstalate in sistem.

2

Apple a incheiat un parteneriat si cu cei de la Starwood Hotels, fapt ce le ofera utilizatorilor, cu ajutorul aplicatiei dedicate, oportunitatea de a putea utiliza ceasul si pe post de cheie.

3

Intregul sistem a ceasului celor de la Apple este extrem de bine gandit si in privinta SMS-urilor, oferindu-ne posibilitatea de a raspunde unui mesaj text cu unul vocal, optiune ce ne-ar putea ajuta extrem de mult atunci cand suntem la volan.

Tim Cook a tinut sa integreze si accesarea retelelor sociale direct de pe ceas, controlarea fotografiilor cat si oportunitatea de a plati cu Apple Pay. Ceasul la prima impresie pare a fi un best buy din toate punctele de vedere.

Apple a reusit sa combine toate tehnologiile aferente de pe piata intr-un singur dispozitiv, facandu-l astfel de invidiat si de apreciat in acelasi timp.

Vom vedea pe viitor ce impact a avut noul smart watch a celor de la Apple, vom afla in sfarsit cat de comod si inteligent este noul lor produs in comparatie cu ceea ce este la momentul de fata pe piata.

s-ar putea sa-ti placa