Acasa Portabile Geeksphone va lansa un gadget care iti va spune cat de bun esti la pat

Geeksphone va lansa un gadget care iti va spune cat de bun esti la pat

by Dragos Schiopu

Mai nou majoritatea persoanelor cauta sa isi cumpere tot felul de gadgeturi care sa le faca viata mai usoara. Astfel vanzarea de ceasuri inteligente este in crestere la fel si cea a bratarilor smart. De asemenea tot mai multe companii au inceput sa dezvolte gadgeturi care mai de care mai interesante astfel incat de multe ori ma uit la prezentari si ma mir de ideile companiilor.

In acest articol voi vorbi despre un gadget produs de catre cei de la Geeksphone, compania care a lansat BlackPhone cel mai sigur telefon existent pe piata, care iti spune cat de bun esti la pat.

Gadgetul in sine arata ca un ceas obisnuit astfel incat la o prima vedere nu ne trimite deloc cu gandul la relatiile amoroase. Totusi sistemul acestuia este orientat catre asa ceva deoarece display-ul rotund este incadrat in 12 LED-uri bicolore care ajuta la monitorizarea mai multor aspecte legate de sanatatea celui care poarta ceasul. Mai exact acesta va monitoriza intreaga activitate fizica raportand astfel numarul de calorii consumate precum si ciclurile de somn. Acest gadget va mai putea si sa ne anunte in legatura cu anumite programari din agenda noastra samd.

Stiu, pana aici nimic nu suna anormal. Gadgetul celor de la Geeksphone se va diferentia de concurenta prin faptul ca dispune de o multime de functii legate de monitorizarea activitatii sexuale. La fel ca la scoala, purtatorul va primi o nota insa nu pentru tema facuta ci pentru performanta pe care o inregistreaza atunci cand face dragoste cu persoana iubita. Astfel, nu pot decat sa va doresc sa nu aveti restante.

O alta functie interesanta, care nu are treaba cu viata sexuala, este aceea ca acest gadget iti analizeaza comportamentul si iti va spune cat de prietenos esti tu cu mediul inconjurator.

Este probabil ca gadgetul sa fie prezentat la MWC 2015 iar daca am dreptate atunci voi mai reveni si cu alte detalii.

geeksphone-revolution

s-ar putea sa-ti placa