Acasa Diverse 5 trucuri pentru WhatsApp

5 trucuri pentru WhatsApp

by Dragos Schiopu

WhatsApp este probabil cea mai populara aplicatie de comunicare pentru telefoanele inteligente. Astfel, majoritatea persoanelor care au un smartphone detin totodata si un cont de WhatsApp pe care il foloseste pentru a vorbi cu prietenii, colegii, rudele samd. Avand un numar de utilizatori de aproximativ 600 de milioane, cred ca multi dintre acestia s-ar bucura sa afle cateva trucuri pentru aceasta aplicatie iar in randurile urmatoare voi oferi 5 trucuri pentru WhatsApp.

Cum sa nu mai apara pozele in Galerie

Atunci cand primim o fotografie pe WhatsApp aceasta apare automat si in galeria telefonului astfel incat o poate vedea oricine iti foloseste telefonul. Daca detii un iPhone atunci poti merge la setarile acestuia iar din meniul Privacy, Photos debifeaza WhatsApp. Astfel fotografiile nu vor mai aparea in Galeria telefonului tau.

Daca ai un telefon cu Android atunci lucrurile sunt putin mai grele. Pentru ca pozele sa nu mai apara in Galerie foloseste aplicatia File explorer pentru a ajunge in folderele Images si Videos pentru WhatsApp. Aici creeaza un fisier numit ”.nomedia”. Acest truc ar trebui sa functioneze perfect.

Cum dezactivezi contul de WhatsApp in cazul in care ti-ai pierdut telefonul

In cazul in care ti-ai pierdut telefonul poti dezactiva foarte usor contul de WhatsApp de pe acesta activand WhatsApp cu acelasi numar de telefon pe un alt telefon mobil, prin schimbarea cartelei SIM. WhatsApp permite utilizarea unui cont pe un singur dispozitiv mobil astfel incat accesandu-l pe un altul, se va dezactiva automat de pe primul telefon. Daca nu poti face acest lucru poti alege si sa ii contactezi pe cei de la WhatsApp pentru dezactivarea contului.

Dezactivarea functiei „Last Seen”

Una dintre cele mai enervante functii ale aplicatiei Whats App este „last seen”, functie ce poate fi insa dezactivata. Poti face acest lucru intrand la profilul tau, Privacy, Android sau orice alt sistem de operare. De aici functia poate fi dezactivata foarte usor si astfel mesajul „last seen” nu va mai aparea.

Interzice accesul la poza ta de profil

Pentru ca poza ta de profil sa nu mai poata fi accesata chiar de catre oricine, selecteaza din Privacy optiunea „contacts only”. Astfel persoanele care nu sunt in lista ta nu vor putea sa-ti acceseze poza de profil.

Blocheaza accesul la aplicatie

O foarte buna metoda pentru tine departe curiosii care doresc sa iti citeasca conversatiile este aplicatia Messenger and Chat Lock. Aceasta te ajuta sa pui o parola pe care sa o introduci atunci cand vrei sa accesezi aplicatia.

Voi ce trucuri pentru WhatsApp mai stiti ?

WhatsApp

 

s-ar putea sa-ti placa