Gearbest deschide un depozit si in Europa

Gearbest EU Warehouse sau mai bine zis depozitul Gearbest din Europa s-a lansat de curand si vine cu promotii atractive pentru o gama larga de produse. Acesta este unul dintre cele mai mari magazine chinezesti, dar si unul dintre cele mai bune magazine cand vine vorba despre telefoanele mobile.

Gearbest EU Warehouse

Gearbest este un magazin online care are diferite produse, dar in general au foarte multe telefoane mobile. Gama lor de produse este insa foarte mare. Timpul de livrare pentru acest magazin poate varia destul de mult, iar ca sa fiu sincer trebuie sa aveti si putin noroc sa primiti comenzile mai repede. Este totusi un magazin cu sediul in China, iar transportul este gratuit, deci dureaza in jur de 7-25 de zile. In teorie suna bine, dar produsul poate ajunge la dumneavoastra si in 30 de zile. Asta nu din cauza celor de la Gearbest, ci din cauza birocratiei de la noi.

Acum, Gearbest lanseaza un depozit si in Europa. Asta este o veste foarte buna pentru ca timpul de livrare este mult mai mic, iar taxele vamale sunt zero. De asemenea, pentru 3 dolari in plus timpul de livrare poate scadea destul de mult, dar asta tine tot de noroc.

Depozitul din Europa are mai putine telefoane, dar ofertele sunt destul de bune. Un telefon foarte bun este si Xiaomi Mi4i care costa 235 de dolari. Si tableta Chuwi Vi8 8 este o alta alegere foarte buna deoarece este o tableta de doar 84 de dolari ce vine cu Windows 8.1 si Android 4.4 in dual boot.

Avantaje:

-timpul de livrare este mai mic

-taxele vamale sunt zero

-oferte speciale pentru Europa

Tagged with
  1. […] de telefoane mobile avand o gama larga de produce. Este si magazinul meu preferat pentru ca are si depozit in Europa.  Asta inseamna ca taxele vamale sunt zero, ceea ce este un avantaj. Insa aceste magazine […]

  2. […] Gearbest vine cu niste reduceri destul de atractive de Halloween. Asta ar fi cam cea mai buna veste, insa cea de a doua veste buna este ca toate produsele din oferta se gasesc in depozitul din Europa. Asta implica un timp mai mic de livrare, iar taxele vamale sunt zero. De altfel, transportul este gratuit daca se comanda atat din China, cat si din Europa. Despre depozitul Gearbest din Europa am mai scris, iar mai multe informatii aveti la acest link. […]

Comments are closed.