Acasa Telefoane Ce cauta utilizatorii la telefoanele inteligente

Ce cauta utilizatorii la telefoanele inteligente

by Dragos Schiopu

In momentul de fata, producatorii de telefoane inteligente isi continua parcursul in dezvoltarea acestora, asa ca au inceput sa atraga utilizatorii cu tot felul de lucruri inedite, putand remarca facilitati precum ecranul curbat, scanere de amprenta si de performanta, camere foarte puternice cu un senzor dezvoltat si multe alte caracteristici.

lg-g-flex-2-1868Insa, cu toate acestea, utilizatorii sunt mult mai preocupati si de alte aspecte, cum ar fi autonomia bateriei, usurinta de navigare, dar un alt element important, semnalul telefonului.

Aceste date sunt extrase dintr-un studiu care cuprinde informatii dobandite de la 5306 persoane, dintre acestia, 28% specifica ca cel mai important este ca telefonul sa fie usor de utilizat, iar 21% au anuntat ca prioritar este semnalul si autonomia bateriei.

Totodata, multi consumatori sunt ingrijorati de rezistenta ecranelor (70%), 49% au raspuns ca un mare plus l-ar aduce o camera cu zoom. Iar ca un mic detaliu, cele mai putin importante aspecte din punctul de vedere al utilizatorilor sunt ecranele curbate (doar 4%), ecranele 3D (11%) si designul neobisnuit (8%). Studiul a fost realizat de o echipa de cercetatori din Marea Britanie in randul proprietarilor de telefoane inteligente.

Potrivit unui expert in domeniul tehnologiei, producatorii uita de cele mai multe ori de functiile de baza pe care trebuie sa le aiba un smartphone, asa ca, din acest punct de vedere pierd foarte mult, un telefon, in primul rand, trebuie sa fie si sa se comporte ca un telefon.

Acestea fiind spuse, se pare ca suntem atrasi foarte mult de noile caracteristici pe care ni le aduc telefoanele inteligente, insa nu uitam cu desavarsire de lucrurile care le fac cu adevarat sa fie numite telefoane. Cel putin eu, in momentul de fata cer ca telefoanele sa aiba o autonomie mai mare, nu-mi place sa trebuiasca sa car mereu un incarcator dupa mine sau o baterie externa.

s-ar putea sa-ti placa