Acasa Tehnologie Gazduire web prin sms

Gazduire web prin sms

by Dragos Schiopu

Pentru cei care sunt la inceputul drumului si nu sunt familiarizati cu plata bancara sau cu plata prin paypal, exista si astfel de modalitati de gazduire web care fac ca lucrurile sa fie foarte simple si usor de folosit pentru cineva care nu este familiarizat cu tranzactiile pe internet.

Cred ca aceasta plata prin sms ar putea fi o nisa care merita explorata si, de ce nu, dezoltata. Cred ca sunt multi care isi doresc sa aiba un site si faptul ca iti pot plati hostingul printr-un simplu sms, face ca oferta sa fie atractiva.

domenii

Desi ati putea fi critici cu acest aspect al platii prin sms, tin sa va reamintesc ca viitorii clienti business care vor plati bani frumosi pentru un server dedicat, au inceput intotdeauna cu cea mai ieftina optiune. Chiar si eu am pornit de la un plan basic, in urma cu multi ani si am trecut la unul mai avansat, cand am ajuns sa am 3 domenii, apoi plan de reseller si tot asa, pana la server dedicat in prezent (desi nu e chiar un dedicat in adevaratul sens al cuvantului, ci un VPS cu resurse dedicate).

Nu am vazut daca se poate face si o inregistrare de domeniu prin sms, pentru ca in fond, un domeniu este la fel de important ca si hostingul in pornirea unei afaceri.

La final nu ramane decat sa va intreb daca voi credeti ca este bine ca puteti plati hostingul printr-un simplu sms, sau preferati sa platiti prin metodele deja consacrate?

s-ar putea sa-ti placa