Acasa Telefoane ZTE Geek

ZTE Geek

by Dragos Schiopu

ZTE Geek este noul telefon prezentat de chinezi ce este dotat cu procesorul Intel Clover Trail+ la 2 Ghz dual core ( Atom Z2580)  realizat in procesul tehnologic de 32nm. Procesorul grafic este PowerVR SGX 544 la 533 MHz. Un alt telefon dotat cu procerosul de la Intel este si Lenovo K900, care vine tot de la un producator chinezesc. Noul procesor ofera o performanta de trei ori mai mare decat generatia anterioara, iar puterea grafica de care dispune telefonul va asigura rularea celor mai puternice jocuri.

zte geek

 

Telefonul impresioneaza nu doar prin puterea procesorului cu arhitectura x86, ci si prin display-ul HD la 720p avand 5 inci si cele doua camere video. Cea principala are 8MP, iar cea secundara doar 1MP. Display-ul este protejat de tehnologia Gorilla Glass.

Din punct de vedere al conectivitatii, smartphone-ul dispune de 3G HSPA, Wi-fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS. Spatiul de stocare este destul de mic, avand doar 8GB dar se poate mari cu un card micro-SD. Bateria de care dispune telefonul are 2300 mAh, mica daca este sa ne raportam la procesorul puternic dar mai ales la display-ul de 5 inci.

Telefonul a fost prezentat la Beijing in cadrul Intel Developer Forum, dar producatorul nu a dezvaluit nici pretul si nici data de lansare sau regiunile unde va fi comercializat.

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Mihai Ioan 11-04-2013 - 14:03

Mica? Eu cred ca are o baterie excelenta. 2300 mAh pentru un telefon este destul de mare. Note II are 3100.

Comentariile sunt inchise.