Acasa Tehnologie Game Golf, dispozitivul perfect pentru golf

Game Golf, dispozitivul perfect pentru golf

by Dragos Schiopu

ggoExista o multime de impatimiti ai acestui sport, insa majoritatea dintre ei se intreaba mereu cat de departe pot lovi cu o anumita crosa din geanta lor, care ar fi cea mai indicata pentru o anumita lovitura, fiindca foarte putini sunt cei care reusesc sa cunoasca toate tainele acestui joc. Oricum, acest sport este destul de dificil, iar daca nu sti care crosa este mai indicata, atunci cu siguranta va fi si mai greu. O alta problema este data de faptul ca unii nu stiu cat de departe poate ajunge mingea de golf dupa o lovitura puternica.

Toate aceste probleme se pare ca vor fi rezolvate datorita noului dispozitiv, Game Golf creat special pentru acest sport, astfel incat golf-ul sa devina mai usor pentru toata lumea. Dispozitivul se va atasa fiecarei crose din geanta, dupa aceasta tot ceea ce trebuie sa faceti este sa atasati la cureaua dumneavoastra o cutie mica de plastic si jocul poate incepe. Cutia contine un GPS si un cititor de cipuri cu ajutorul caruia veti sti exact ce crosa folositi pentru fiecare lovitura.ggoo

Pentru a se alcatui un fel de baza de date, pentru fiecare crosa in parte este nevoie doar sa jucati normal, dispozitivul realizand toata treaba, iar datorita acestuia veti sti exact unde s-a oprit mingea si distanta parcursa de aceasta. Cu alte cuvinte, dupa ce veti lovi cu o anumita crosa lovitura dupa lovitura, dispozitivul va alcatui o baza de date, luand in considerare distanta parcursa de mingea de golf de fiecare data.

Cei care au avut ocazia sa testeze Game Golf au declarat ca sunt foarte multumiti de dispozitiv, iar datorita dimensiunilor sale reduse nu creeaza niciun fel de probleme. Dispozitivul poate fi conectat la computer, iar toate datele descarcate, astfel incat cei interesati sa poata revedea fiecare lovitura si tot ceea ce ii mai intereseaza. Dispozitivul este disponibil la pretul de 250 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa