Acasa Telefoane Ce putem face pentru ca aplicatiile sa nu se mai blocheze?

Ce putem face pentru ca aplicatiile sa nu se mai blocheze?

by Dragos Schiopu

andcaMajoritatea dintre noi, cei care dispunem de un telefon inteligent cu Android avem momente cand utilizam o aplicatie, iar aceasta dintr-o data incepe sa se blocheze din jumatate in jumatate de minut. Acest lucru nu tine cont neaparat de telefonul utilizatorului. fiindca oricui i se mai intampla acest lucru. Solutia traditionala pentru rezolvarea acestei probleme o stie toata lumea: un simplu restart si se rezolva problema, insa exista o solutie mult mai simpla. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in setarile telefonului, apoi alegeti o anumita aplicatie si alegeti sa stergeti cache-ul. Dupa ce ati facut acest lucru aplicatia ar trebui sa mearga perfect.

Multi dintre oameni intrebau ce sa faca pentru ca aplicatia Instagram sa functioneze fara probleme, ei bine acesta este raspunsul si functioneaza la fel de bine in cazul oricarei aplicatii. Acest lucru are mai multe beneficii deoarece pe langa faptul ca inlatura toate fisierele temporare, mai salveaza putin si din memoria telefonului.

Pentru cei care detin un telefon cu sistem de operare de la Android 4.2 in sus exista o optiune si mai interesanta, acestia avand posibilitatea de a sterge toata memoria cache a aplicatiilor, astfel fiind inlaturate toate datele salvate ale aplicatiilor. Bineinteles ca acest lucru este recomandat doar atunci cand performanta telefonului scade din ce in ce mai mult,  iar utilizarea acestuia devine din ce in ce mai grea, utilizatorul intampinand foarte multe probleme. Si acest lucru are micile lui dezavantaje, fiindca utilizatorii vor fi nevoiti sa se logheze din nou in aplicatiile lor, iar unele aplicatii se vor incarca putin mai greu pentru o perioada de timp.

Specialistii sfatuiesc utilizatorii de telefoane sa nu faca exces de aceasta functie a telefonului mobil, insa tot acestia afirma ca ar fi bine ca orice utilizator sa faca acest lucru macar de 2 ori pe an, pentru o performanta cat mai buna a telefonului.

s-ar putea sa-ti placa